Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Vill ni sponsra ett  vinnande lag?

Vi är ett gäng positiva och målmedvetna tjejer som tränar synkroniserad konståkning på svensk elitnivå. 14-17 mars 2018 kommer Team Nova att vara ett av två lag som representerar Sverige vid JVM i Zagreb. Det är bara de främsta nationerna i världen som får representeras av två lag och dit tillhör Sverige tillsammans med Finland, USA, Kanada och Ryssland!

I början av mars 2018 representera laget Sverige i Budapest Cup och vann!

Synkroniserad konståkning skiljer sig från den traditionella konståkningen då vi åker tillsammans i lag. Denna gren, där 16 åkare tillsammans bildar formationer på isen, blir allt större i Sverige och vi hoppas på att det även blir en OS-gren inom snar framtid.

Vi heter Team Nova och tävlar från säsongen 2015/2016 som juniorlag för Konståkarna Borås. Laget har funnits i klubben några säsongen men det här gänget på 18 tjejer i åldrarna 14-21 år, har de flesta åkt tillsammans sedan hösten 2012 och då haft en satsning på att utvecklas och bli bäst i Sverige. Konståkarna Borås är den enda klubb i Västergötlands Konståkningsförbund som har lag som tävlar i synkroniserad konståknning.

TW_5D3_6713

Vi är lite unika i jämgört med andra lag i Sverige då alla våra åkare även tränar singel och de flesta fortfarande tävlar i vanlig konståkning också.

Vi tränar som lag två dagar i veckan, men sedan tränar vi även som singelåkare fyra dagar i veckan och ligger på en total träningsmängs på 15-17 timmar per vecka med en blandning av isträning, markträning, fys och dans, videogenomgångar, mentalträning mm. Vi tävlar ungefär 5-6 tävlingar per säsong med laget.

Då detta är en dyr och kostsam sport värderar vi våra sponsorer väldigt högt och uppskattar alla former av bidrag. Därför vänder vi oss till er, som har möjlighet att sponsra ett konståkningslag som verkligen visat framfötterna och skapat sig ett namn inom konståknings-Sverige de senaste tre åren.

Team Novas tävlingsresultat har oftast varit framstående, dessa kan ni finna under Arkiv på vår hemsida, klicka HÄR för en genväg till Arkivet.

Säsongen 2017/2018 är målet att fortsätta utvecklas och se hur långt vår satsning kan ta oss i den tuffa juniorklassen samt vara med på den internationella tävlingarna JVM i Zagreb, Leon Lurje Trophy i Göteborg & Budapest Cup i Budapest.

Som sponsor till Team Nova investerar du i långtidsverkande marknadsföring, och i motprestation kan vi stödja och marknadsföra ert varumärke genom exempelvis:

  • Ni får en annons på vår hemsida: teamnova.nu
  • Vi använder er logga på träningskläder/jackor/väskor (då vi kommer tävla internationellt kommer ert varumärke även exponeras utanför Sverige både i ishallen och i media)
  • Vi kan medverka på exempelvis events, modevisningar eller andra tjänster beroende på avtal
  • Vi kan ta officiella bilder för att framhäva ert varumärke, som ni kan använda i reklamsyfte

 

Vi vill understryka att vi välkomnar alla sorters idéer och är öppna för förslag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 06 JUN 2018 16:09 Skribent: Marlene Nilsson

Vi Sponsrar Team Nova:

 

mossholmen

untitled

SVEA

 Nu kan du automatiskt stötta Team Nova var gång du handlar på nätet:

Postadress:
Konståkarna Borås - Konståkning
Armbågavägen 6
50630 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info