Hoppa till sidans innehåll

Klubbidé


Konståkarna Borås har nära 150 medlemmar, inklusive åkarna i skridskoskolan. Åkarna i föreningen finns representerade på både singel och synkrotävlingar runt om i landet.

Hos oss kan du lära dig åka skidskor i skridskoskolan och utveckla dig vidare till singelåkare och /eller teamåkare i konståkning, men oxå vidare till hockeyskolan.

Konståkarna Borås är en ideell förening som bygger på föräldrars och medlemmars engagemang. Allt arbete inom klubben bedrivs utan någon form av ersättning med undantag av tränarna som får lön för sitt arbete.

Alla insatser av föräldrar och medlemmar i form av styrelsearbete och andra aktiviteter i samband med tävlingar, skridskoskola, sammandrag, shower, lotteriförsäljning, gruppförälder, mm. är viktiga för att för att klubbens verksamhet ska fungera på ett bra sätt.

Vid sidan av singelträningen har föreningen synkroniserad konståkning som har utvecklats till att bli något stort i Borås.

Team Nova kommer att tävla den här säsongen i Juniorklassen.

Team Galaxy är vårt debutantlag.

Vi har även ett Masterlag som kämpar på att vässa sina takter i synkroniserad konståkning och vem vet snart kanske de oxå är ute och representerar klubben på tävlingar, men först hoppas vi kunna få se dem åka tillsammans på våra shower. 

Som ni kan läsa här så är vår målsättning är att bedriva konståkning på alla nivåer så att idrotten utvecklar åkare och våra lag positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Genom att skapa en bra atmosfär får alla möjlighet gammal som ung att utvecklas på sina egna villkor. På detta kan vi skapa en verksamhet för en bredd och en elit sida vid sida. De som deltar får vara med och bestämma om och ta ansvar för sin verksamhet.

 

skridskor

Uppdaterad: 04 AUG 2016 19:16 Skribent: Enikö Mihai

 KLICKA HÄR OCH VAR MED OCH SPONSRA KONSTÅKARNA BORÅS

 

 

 

SISU 

 

Idrottslyftet

 

 

Klicka här och Stöd Konståkarna Borås när du handlar på nätet:

logga_alone_150x56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

Postadress:
Konståkarna Borås - Konståkning
Armbågavägen 6
50630 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info