Hoppa till sidans innehåll

Träning


Under denna fliken hittar du det mesta som berör träningen hos Konståkarna Borås, det kan vara träningstider, träningsgrupper, lathundar, sammandrag m.m.

Kan inte åkarna delta i träningen så uppskattar vi att man sms:ar oss tränare: namn på åkare + grupptillhörighet : 0736-96 75 49.  

Allmän info om våra träningsgrupper:

Grupperna är indelade baserat tävlingsnivå och då även test samt att vi använder benämningar som används i tävlingssammanhang.

Genom denna indelning blir även åldrarna likvärdiga i de flesta grupperna.

Detta kommer underlätta för åkare och tränare när de flesta i samma grupp har tävling samma helger, samt övar på samma tester och moment under träning.

Som vanligt är ovanstående en grundtanke för gruppindelningen och undantag görs då åkarna ska placeras i den grupp där de utvecklas på bästa sätt. Dessa beslut ligger alltid hos tränarna.

Den enda gruppen där undantag inte görs är A-gruppen. Där ska du ha uppnått test för A-nivå. Från A-gruppen och utmanargruppen kan även åkarna bli flyttade om åkaren inte uppfyller kriterierna för dessa grupper.

Förflyttningar i grupperna sker i början av hösttermin och vårtermin. Ligger det en tidig test på terminen kan det även ske ändringar efter den första testen.

OBS!

Intill varje gruppnamn ser ni ett namn på en av oss tränare. Den angivna personen har ett extra ansvar för kommunikation med åkare och föräldrar om sådant som rör träning, tävling och tester. Det är denna person ni kan kontakta om ni önskar ha åkarsamtal om sådana frågor eller behöver lämna nödvändig information. 

Vi tränare samarbetar kring alla våra grupper, men önskar nu förenkla och förtydliga de kommunikationskanaler vi har för att skapa ännu bättre samarbete mellan åkare, tränare och föräldrar. 

Kontakt tas enklast via mail, då största delen av arbetstiden har tränaren ansvar för träning och inte kan ta telefonsamtal. Sms fungerar också bra. Mailadresser och telefonnummer till de olika tränarna finner ni under fliken Tränare på hemsidan. Det går även bra att boka tid med oss i ishallen.

Om ni har större, mer övergripande frågor gällande träning, grupper och scheman då kontaktar ni huvudtränare Camilla Dahlberg.

 

 

 

 

Uppdaterad: 16 JAN 2018 16:00 Skribent: Marlene Nilsson

 KLICKA HÄR OCH VAR MED OCH SPONSRA KONSTÅKARNA BORÅS

 

 

 

SISU 

 

Idrottslyftet

 

 

Klicka här och Stöd Konståkarna Borås när du handlar på nätet:

logga_alone_150x56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

Postadress:
Konståkarna Borås - Konståkning
Armbågavägen 6
50630 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info