Hoppa till sidans innehåll

Info om Omklädningsrummen


 

En påminnelse till alla i föreningen, föräldrar,åkare och tränare när det gäller förhållningssätt till omklädningsrum och träningsklädsel.....

 De omklädningsrum vi har att tillgå för dagen står på TV-skärmen på pelaren strax innanför entren. Få in en rutin att alltid läsa på den när ni kommer.

 

Omklädningsrum: På vardagar har vi oftast omklädningsrum 6 och 9, samt domarrum B.

Skulle det bli ändringar så är det oftast omkl rum 6 som byts ut så då flyttar de som är tänkta i 6:an till det omkl rum som ersätter det helt enkelt.

 

9:an är främst för grupp Elit, A, B1, Jun B/C, B2, C1, Min B och Team Luna. Där inne är det HELT föräldrafritt, då åkarna i dessa grupper klarar sig utan föräldrars hjälp. Det kan dock vara bra som förälder att kika in så att allt är ok emellanåt men ingen förälder uppehåller sig där inne.

 

6:an är främst för Min C1, Min C2, Min C3, T1, T2, T3 och Team Galaxy: Där inne får dock föräldrar/vuxna lov att hjälpa sina barn med skridskor och ombyte om barnen inte fixar det själva, MEN det är ett Flickomklädningsrum så det är INTE tillåtet att pappor/män/killar är där inne! Skulle det vara så att endast en manlig vuxen är med så får barnet ta med sig de grejer det behöver hjälp med ut till bänken utanför Curlinghallen för att få hjälp.

När de går ut på isen så ställ in alla grejer i omklädningsrummet. Lämna inte några lådor eller grejer på bänken vid curlinghallen.

Våra pojkar sitter i domarrum B: Där gäller samma sak. Det är ett pojkomklädningsrum, vilket innebär att INGA mammor/kvinnor/tjejer ska vistas där inne. Skulle det vara så att endast en kvinnlig vuxen är med så får barnet ta med sig de grejer det behöver hjälp med ut till bänken utanför Curlinghallen för att få hjälp.

Har ni frågor omkring detta, kontakta gärna oss tränare....

Träningskläder:

 

När vi tränar och idrottar byter vi om och vi bär träningskläder, dvs träningstights/träningsbyxor och träningströja/fleecetröja eller konståkningskläder som kjol eller klänning med tights under.

Vi tränar INTE i jeans eller andra vardagskläder som ni t ex haft i skolan.

Håret ska vara uppsatt ordentligt så inget hår flyger i ansiktet.

Läs gärna igenom hela vår policy gällande förhållningssätt och klädsel som finns på hemsidan eller klicka på länken nedan:

Förhållningssätt hos Konståkarna Borås

Har ni frågor kring lämplig klädsel vid träning, kontakta gärna oss tränare...

Uppdaterad: 04 AUG 2016 19:10 Skribent: Camilla Dahlberg

 KLICKA HÄR OCH VAR MED OCH SPONSRA KONSTÅKARNA BORÅS

 

 

 

SISU 

 

Idrottslyftet

 

 

Klicka här och Stöd Konståkarna Borås när du handlar på nätet:

logga_alone_150x56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

Postadress:
Konståkarna Borås - Konståkning
Armbågavägen 6
50630 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info