Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kjell Kasin

Friskvård för företag - innebandy i Korpen

31 JUL 2015 10:32
Friskvård är avdragsgillt för företaget och det du investerar i friskvård får du mångdubbelt igen. Sjukvård kostar stora pengar, inte friskvård. Få investeringar har en så säker avkastning som den som görs i friskvård.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30

Just nu satsar vi mer på lagidrott än någonsin tidigare!

Från oktober till april spelar vi vår innebandyserie varje söndag kl 17 på Taserudsgymnasiets idrottshall.
Vi har utbildad domarkår samt disciplinnämnd som kommer arbeta hand i hand. Vi kommer vidareutbilda domarna för att kunna höja kvaliteten.Disciplinnämndens arbete är att ge lämpligt straff för grövre förseelser och därmed förebygga skador och se till att vi ligger på "rätt nivå"

Innebandyserien avslutas med en stor innebandycup på Strandhallen varje år i april. Denna cup har fått namnet KorpenCupen.
Förra året, som var premiären, medverkade hela 14 st lag och totalt 180 st innebandyspelare från både Arvika, Kil och Karlstad.
En succé helt enkelt.

 

Nytt för i år är att vi kommer ha kiosk varje söndag. Priserna i kiosken ska vara till självkostnadspris. För att underlätta kommer man kunna betala både med kontanter och Swish.

Foto från omgångarna läggs ut på sociala media som t.ex. Facebook, Instagram och Youtube. Facebook är ett bra sätt för spelarna att hålla kontakten med Korpens kansli samt domarna.

I år kommer individuella priser för mål, assist, målvakt och fair play delas ut. Fair play priset kommer även delas ut till ett lag som visar god kamratanda och ärligt spel.

Lagidrott kan vara ett bra sätt för Ert företag att komma igång med friskvård. Lagspel förbättrar team-känslan hos era medarbetare samt minskar sjukdagar.

Tag gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Skribent: Jimmy Hjalmarsson

 

 sl_8431_c_pos_r2 copy

Grasroten_Banners_250x120

facebook2

facebook2

RF-logo

RF-loggfgo

RFasas-logo

Untitldfdfed-2

 

Postadress:
Korpen Arvika-Eda - Korpen
Hamngatan 5
67131 Arvika

Besöksadress:
Storgatan 22A
67131 Arvika

Kontakt:
Tel: 057013030
E-post: This is a mailto link