Hoppa till sidans innehåll

Utomhusaktiviteter


Näsbodaspåren 

 

KORPEN SKUTSKÄR - Avslutar sitt engagemang i Näsboda motionsanläggning

Korpen Skutskär är en ideell förening vars mission är att erbjuda motionsaktiviteter i social samvaro som leder till ökad fysisk och mental hälsa.

Kärnverksamheten är gruppträning för ALLA.Gruppträningen bedrivs idag i Sporthuset på Ågatan 5 i Skutskärs centrum. Utöver kärnverksamheten har föreningen också drivit Näsboda motionsanläggning som består av motionsspår, skidspår, utegym och cykelleder.

Vår ambition är att ständigt förbättra och förnya vår verksamhet. Vi satsar nu stort för att utveckla vår gruppträning där vi ser att vi kan göra störst skillnad för ökat välbefinnande hos människor i vår omgivning. I dagens tider med restriktioner p.g.a. covid 19 pandemin är detta en utmaning i sig.

I samband med en kraftfull satsning där vi tillsammans med Älvkarlebyhus nu planerar för nya lokaler i bottenvåningen på det nya trygghetsboendet Fyrklövern 2 i Skutskärs centrum, så har vi inga resurser eller möjligheter att fortsatt driva och utveckla Näsboda motionsanläggning.

Korpen Skutskär avslutar därför sitt engagemang i Näsboda i samband med att vår eldsjäl Rolf Palmgren med ålderns rätt beslutat att avsluta sitt jobb i Näsboda under 2020. Det ideella jobb som Rolf lagt ner på Näsboda anläggningen kan vi inte nog uppskatta och tacka för. Rolfs sista stora insats var att installera de nya belysningsarmaturerna. Är det någon som förtjänar en utmärkelse för sin insats i ideell verksamhet så är det Rolf.

Vi har haft stor glädje och tillfredställelse i att anlägga, utveckla och driva Näsboda anläggningen för att erbjuda kommunens invånare en aktiv vardag och lämnar nu över detta ansvar till Älvkarleby kommun som har tagit över drift och skötsel fr.o.m. 2020-11-01.

Nu ser vi fram mot en spännande framtid där vi skall göra allt för att uppfylla vår Vision: ”Våra medlemmar och intressenter skall spontant uppge att Korpen Skutskär har den bästa gruppträningen”.


 

Uppdaterad: 27 AUG 2018 14:21 Skribent: Monica Håkansson

Postadress:
KF Skutskär - Korpen
Box 57
81422 Skutskär

Besöksadress:
Ågatan 5
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0707922121
E-post: This is a mailto link