Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


 

imagemauq.png

Våren 2022

  • Torsdagsserie Speldagar omgång 1: 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4. Omgång 2: 21/4,28/4, 5/5, 12/5, 19/5 Speltider kl.19-20:30 och 20:30-22.(reservation om ändring kan förekomma). 
  • Söndagsserie

    Speldagar omgång 1: 13/3, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4. Omgång 2: 24/4, 1/5, 8/5, 15/5, 22/5 Speltider kl.18-19:30 och 19:30-21.(reservation om ändring kan förekomma).

Matcharena

Alelyckan Sportcenter, 031–469500  

e-post: This is a mailto link

Omklädningsrum/dusch finns att nyttja, ta med eget lås för att låsa skåpet.

Alelyckan har en egen sportshop och en cafeteria ifall ni behöver något akut.
Hallen är bemannad och stängs kl.22:30. Ni ansvarar för egna värdesaker och material.
Hitta hit: Gamlestadsvägen 311, 415 02 Göteborg

Hållplats: Alelyckan (Västtrafik)

Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka och totalt 10 matcher under säsongen (Reservation, om inget annat anges som information under den specifika serien). 

 
Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på vilken nivå ni anmäler er. Ni kommer svara på en fråga vid anmälan där ni gör en kunskapsbedömning. Varje division innehåller 6 lag och efter fem spelade matcher görs upp och nedflyttning mellan divisionerna. På så sätt blir det jämnare matcher ju längre säsongen pågår. 

Matchformat

Speltiden är en 1,5 h och matchen spelas i 3 set. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. Se mer utförlig beskrivning under poängräkning. 

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra WO. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. 

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen kommit överens om och bokat själva (behöver inte vara i samma hall som seriespelet spelas i). Maila ny speltid till This is a mailto link så kan vi justera tiden i spelschemat. När ni gör egna flyttar så får ni betala för den nya tiden själva. OBS! matchen måste spelas innan sista speldag för den omgången av seriespelet så att det inte påverkar upp och nedflyttning mellan divisionerna. 

Spelklasser

Samtliga serier består av en ÖPPEN spelklass(Mix dam/herr, dam/dam, herr/herr) och ni spelar dubbel.

Laget - antal spelare

Anmäl 2-4 spelare så att ni har beredskap vid skada/förhinder, och den som inte spelar kan vara en stöttande coach vid sidan av planen. Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. Tips! Lägg in alla spelare till varje match som finns i spelschemat. (Korpens verksamhetssystem (KIT))
För att en spelare ska kunna läggas till i laguppställningen krävs ett giltigt medlemskap (250kr/person/år) och att spelaren är registrerad i laget.

Krav på medlemskap
Alla spelare som ska delta i seriespelet får inbjudan digitalt av sin lagledare, spelaren måste registrera ett konto och köpa ett medlemskap i Korpen Göteborg och samtidigt betalar sin medlemsavgift. Köp medlemskap här: KIT medlemskap

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Regler

Utförliga regler om hur padel spelas hittar du här

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in resultat, vilket görs enkelt via inloggning i systemet.
Senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.

Villkor

Läs våra villkor noggrant innan du registrerar dig eller handlar på KIT. När du köper våra produkter accepterar och samtycker du samtidigt till gällande villkor. 

Läs mer om Villkor här!

Medlemskap

För att delta i Korpen Göteborgs aktiviteter behövs också ett personligt medlemskap i Korpen Göteborg som kostar 250 kr/person. Medlemskapet köps av respektive spelare i vårt nya medlemssystem.

Bjud in spelare till ditt lag och resultatrapportering: Så här gör du!  


För mer information

This is a mailto link eller ring 0761-158131

Uppdaterad: 09 SEP 2021 20:03 Skribent: Kent Meijer
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Vasaboden Logga

Postadress:
Korpen Göteborgs Motionsidrottsförening - Korpen
Prästgatan 2
41666 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0705105149
E-post: kent@korpengoteborg....

Se all info