Hoppa till sidans innehåll

Corpus Novum


Corpus Novum är latin för en ny kropp. Detta pass kommer att bestå av mycket varierade träning, men hela tiden med den holistiska kroppen och välbefinnande i fokus. Vi tar oss genom rörelse och glädje till en ny medveten kropp. Passen kommer att träna smidighet och flöde med den egna kroppen som enda tyngd, men ibland med redskap som bräda, boll, käpp och matta för större utmaning. 

Ledare:

Paula Daabach

Paula Dabaach 

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen Hede?
-Jag har varit ledare hos Korpen i två omgångar. Den första var kring år 2000, då jag var spinningledare i 2 eller 3 år. De senaste 5 åren har jag varit ledare inom ungdomsträning, spinning, SomaMove och ChiBall. I år kommer jag förutom ChiBall att leda Corpus Novum, ett eget träningskoncept.

 

Vad är det bästa med att vara ledare?
-Det bästa med att vara ledare är att se den utveckling som sker med deltagarna och den gemenskap man får i gruppen. Det är underbart att kunna sprida glädje och harmoni bland deltagarna.

 

Vad är det absolut bästa du vet? 
-Det absolut bästa jag vet är djur och då framförallt kossor och katter. De gör att man lugnt får vara här och nu och njuta av det man har. Gillar även att vara ute i naturen, flugfiska, fota och försöka förstå universums mysterier.

 

Uppdaterad: 08 AUG 2019 21:35 Skribent: Emma Backman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Korpförening Hede - Korpen
Särvsjövägen 4
84093 Hede

Besöksadress:
Särvsjövägen 4
84093 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 068410472
E-post: This is a mailto link

Se all info