Hoppa till sidans innehåll

Kombipasset


Passet som kombinerar två pass på 30 min varderda. "Stark med Ekan" + Spinning = kombipasset! 

Stark med Ekan

Passet som fokuserar på en stark kärna. De muskler som är längst in i kropppen och som gör att du orkar stå, gå, ligga, träna, bli stark eller ta dig genom livet. 

Passet är uppbyggt med bra styrekövningar som körs i lugnt tempo. Känn rörleseglädje och utveckling i hur kroppen känner sig stark, på riktigt. 

Spinning

Konditionsträning där kroppen får möjlighet att träna både kondition och styrka detta tillsammans med medryckande musik. Vi jobbar även med att stärka upp hjärta och lungor. Passet passar alla oavsett nivå då vi tränar efter egen förmåga och dagsform. Passen varierar under terminen då vi kommer fokusera på olika upplägg.
Nybörjare hälsas välkomna 15 minuter innan passet börjar för genomgång av cykel och säkerhet.

Instruktörer

Helen Eklind

Ekan

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen Hede?
- Jag tror att det är åtta år, jag började som ansvarig att låsa upp simhallen för de som ville simma, sen var jag nere på gymmet. Gick en pulsspinning utbildning och sen har det blivit fler utbildningar i diverse efter det. 

Vad är det bästa med att vara ledare? Jag brinner för att få människor att älska träning och framför allt att få de förstå vad mycket rörelse och styrka gör för deras kroppar, både fysiskt men framför allt psykiskt. 

Vad är det absolut bästa du vet? 
- Känslan efter ett träningspass, pussas, kramas och svarta strumpor.

 

Malin Lans

Malin Lans

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen?
-Jag är ny instruktör på Korpen. Men har jobbat som instruktör i Sundsvall i c:a 15 år. Då mest som spinninginstruktör, men även inom andra träningsformer som Tabata och Zumba.


Vad är det bästa med att vara ledare?
- Det bästa med att få jobba som instruktör är att se träningsglädjen hos deltagarna samt deras utveckling. Att med min kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och motivera. Och sist men inte minst all positiv feedback från deltagarna.


Vad är det absolut bästa du vet?
Livet har så många glädjeämnen, men bland det bästa jag vet är träning i olika former, som exempel skidåkning, spinning och löpning. Trivs bra i skog och natur och tar gärna en tur upp på fjället sommar som vinter. Är en social person som gillar sociala sammanhang, trivs bäst när jag få ha de personer som betyder mest för mig, familj och vänner, i min närhet. 

Uppdaterad: 06 AUG 2018 22:10 Skribent: Emma Backman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Korpförening Hede - Korpen
Särvsjövägen 4
84093 Hede

Besöksadress:
Särvsjövägen 4
84093 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 068410472
E-post: This is a mailto link

Se all info