Hoppa till sidans innehåll

Dynamisk Rörlighet


Det här är ett flödande pass där vi ökar vår rörlighet, styrka och smidighet genom mjuka dynamiska rörelser. Andningen, förlägningen och närvaron är central i passet. Alla utför sina rörelser utifrån de förutsättningar de har, det finns inget rätt eller fel - bara en oerhörd potential till mer rörelseglädje! 

Passet körs tom v. 9

Paula Dabaach 

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen Hede?
-Jag har varit ledare hos Korpen i två omgångar. Den första var kring år 2000, då jag var spinningledare i 2 eller 3 år. De senaste 5 åren har jag varit ledare inom ungdomsträning, spinning, SomaMove och ChiBall. I år kommer jag förutom ChiBall att leda Corpus Novum, ett eget träningskoncept.

 

Vad är det bästa med att vara ledare?
-Det bästa med att vara ledare är att se den utveckling som sker med deltagarna och den gemenskap man får i gruppen. Det är underbart att kunna sprida glädje och harmoni bland deltagarna.

Vad är det absolut bästa du vet? 
-Det absolut bästa jag vet är djur och då framförallt kossor och katter. De gör att man lugnt får vara här och nu och njuta av det man har. Gillar även att vara ute i naturen, flugfiska, fota och försöka förstå universums mysterier.

 

Uppdaterad: 05 JAN 2022 16:27 Skribent: Emma Backman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Korpförening Hede - Korpen
Särvsjövägen 4
84631 Hede

Besöksadress:
Särvsjövägen 4
84631 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 068410472
E-post: This is a mailto link

Se all info