Hoppa till sidans innehåll

Kombi • Styrka & Spinning


Passet som kombinerar två pass på 30 min varderda. Ena halvan av passet utgörs av en styrkedel och andra halvan är spinning. 

Spinning

Konditionsträning där kroppen får möjlighet att träna både kondition och styrka detta tillsammans med medryckande musik. Vi jobbar även med att stärka upp hjärta och lungor. Passet passar alla oavsett nivå då vi tränar efter egen förmåga och dagsform. Passen varierar under terminen då vi kommer fokusera på olika upplägg.
Nybörjare hälsas välkomna 15 minuter innan passet börjar för genomgång av cykel och säkerhet.

Instruktörer

Helen Eklind

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen Hede?
- Jag tror att det är åtta år, jag började som ansvarig att låsa upp simhallen för de som ville simma, sen var jag nere på gymmet. Gick en pulsspinning utbildning och sen har det blivit fler utbildningar i diverse efter det. 

Vad är det bästa med att vara ledare?
Jag brinner för att få människor att älska träning och framför allt att få de förstå vad mycket rörelse och styrka gör för deras kroppar, både fysiskt men framför allt psykiskt. 

Vad är det absolut bästa du vet? 

 

Malin Lans

Malin Lans

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen?
-Jag är relativt ny instruktör på Korpen. Men har jobbat som instruktör i Sundsvall i c:a 15 år. Då mest som spinninginstruktör, men även inom andra träningsformer som Tabata och Zumba.


Vad är det bästa med att vara ledare?
- Det bästa med att få jobba som instruktör är att se träningsglädjen hos deltagarna samt deras utveckling. Att med min kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och motivera. Och sist men inte minst all positiv feedback från deltagarna.


Vad är det absolut bästa du vet?
Livet har så många glädjeämnen, men bland det bästa jag vet är träning i olika former, som exempel skidåkning, spinning och löpning. Trivs bra i skog och natur och tar gärna en tur upp på fjället sommar som vinter. Är en social person som gillar sociala sammanhang, trivs bäst när jag få ha de personer som betyder mest för mig, familj och vänner, i min närhet. 

Uppdaterad: 06 AUG 2018 22:10 Skribent: Emma Backman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Korpförening Hede - Korpen
Särvsjövägen 4
84631 Hede

Besöksadress:
Särvsjövägen 4
84631 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 068410472
E-post: This is a mailto link

Se all info