Hoppa till sidans innehåll

Spinning


Spinning

Konditionsträning där kroppen får möjlighet att träna både kondition och styrka detta tillsammans med medryckande musik. Vi jobbar även med att stärka upp hjärta och lungor. Passet passar alla oavsett nivå då vi tränar efter egen förmåga och dagsform. Passen varierar under terminen då vi kommer fokusera på olika upplägg.


Nybörjare hälsas välkomna 15 minuter innan passet börjar för genomgång av cykel och säkerhet.

 

Ledare

Josefine Palmér (Spinning Medel - Måndagar 19:15) 

Malin  Lans (Spinning Intervall  Torsdagar 19:15)

Josefine Palmér 

JOSEFINE

 1. Hur länge du vart instruktör hos Oss?
Sedan 2017
2. Vad är det roligaste med att vara instruktör?
 Känna glädje och gemenskap med likasinnade. Få möjligheten att leda och pusha andra i det som vi tycker är roligt. Samt att se alla glada leenden efter ett svettigt pass!
3. Vad är det bästa du vet?
Vara först ut i en slalombacke en tidig morgon eller att få njuta av fjället en vårvinter dag med hundarna och härligt sällskap.

Malin Lans

Hur länge har du varit ledare hos oss i Korpen?
-Jag är relativt ny instruktör på Korpen. Men har jobbat som instruktör i Sundsvall i c:a 15 år. Då mest som spinninginstruktör, men även inom andra träningsformer som Tabata och Zumba.


Vad är det bästa med att vara ledare?
- Det bästa med att få jobba som instruktör är att se träningsglädjen hos deltagarna samt deras utveckling. Att med min kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och motivera. Och sist men inte minst all positiv feedback från deltagarna.


Vad är det absolut bästa du vet? 
Livet har så många glädjeämnen, men bland det bästa jag vet är träning i olika former, som exempel skidåkning, spinning och löpning. Trivs bra i skog och natur och tar gärna en tur upp på fjället sommar som vinter. Är en social person som gillar sociala sammanhang, trivs bäst när jag få ha de personer som betyder mest för mig, familj och vänner, i min närhet. 

Uppdaterad: 30 AUG 2018 11:55 Skribent: Emma Backman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Korpförening Hede - Korpen
Särvsjövägen 4
84631 Hede

Besöksadress:
Särvsjövägen 4
84631 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 068410472
E-post: This is a mailto link

Se all info