Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem hos oss


De allra flesta vill må bra, ha roligt och göra saker tillsammans med andra. Men det får inte vara för krångligt eller för dyrt - fast ändå med kvalitét! Bli aktiv i Korpföreningen Jönköping du också!

Medlemsskapet kostar 200:- och gäller under ett år. 

I medlemskapet ingår en försäkring. Försäkringen gäller vid olycksfallskador som inträffar under deltagande i arrangemang anordnade av någon av Korpens medlemsorganisationer. Försäkringen gäller också under färd till och från sådana arrangemang.  

Vad är KIT?

Ett helt nytt sätt att anmäla sig

2012 inleddes ett arbete i Korpen för att gå från otydligt, krångligt och omodernt till att bli tydligt, enkelt och modernt. Vi har nu kommit en bra bit på vägen och under 2019 tar vi nästa steg med ett helt nytt medlemssystem. Nedan kan du läsa i korthet varför vi byter system och vad du som medlem kan förvänta dig. 

Enkelhet

Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta din aktivitet för att sedan lika snabbt och enkelt kunna anmäla dig så att du sedan kan gå och motionera med andra likasinnade. Med de system som används idag så finns inte den önskade enkelheten.

Högre servicenivå

Vi har fram tills nu inte kunnat ge er medlemmar service på den nivå som vi önskar. Med det nya medlemssystemet kommer vi kunna hjälpa er på ett mycket bättre och snabbare sätt. För dig som är lite ovan vid att använda mobil eller dator när du ska registera dig så hör av dig till oss så kommer vi kunna hjälpa dig hela vägen till en fullständig anmälan.

Mobilanpassning och framtidssäkring

Vi ser att fler och fler av våra medlemmar använder sin mobil när de anmäler sig till våra aktiviteter. För att hänga med i den utvecklingen och för att framtidssäkra kommer vårt nya medlemssystem fungera lika bra i din mobil som på din dator. Vi ser helt enkelt till att systemet är anpassat efter våra medlemmars behov.

Uppfylla säkerhetkrav

Vi som förening måste uppfylla en del krav när det kommer till att lagra peronuppgifter i vårt medlemssystem. Under våren träder ett nytt krav in, något som kallas för GDPR eller dataskyddsförordningen. GDPR är ett sätt att skydda dina personuppgifter så de inte används på fel sätt. För att vi ska uppfylla de krav som ställs på oss är vi helt enkelt tvungna att byta system. 

 

Vad behöver du som medlem göra?

Du kan redan nu klicka dig in på medlemssidan och registera dig. Det nya systemet är i bruk och  här kan du anmäla ett lag till våra idrotter, köpa medlemskap, köpa träningskort och anmäla dig till vår vattenträning.  Bli medlem redan nu

 

Använd gärna vår app

Google Play och Appstore

Det finns en generell app som är tillgäglig för alla och gratis att ladda ner.. Ni hittar appen i Google Play här, samt Appstore här.

Kom igång

Öppna appen

Ange träningsanläggningens domänkorpenkorpforeningenjonkoping.zoezi.se

Tryck på den svarta menyn uppe till höger och välj Inloggning > Logga in.

Du kan också välja att logga in via ditt Facebook-konto. Om du loggar in med Facebook är det viktigt att du angett samma mailadress vid din medlemsregistrering som du använt för att registrera dig på Facebook.

 

Har du några funderingar?

Skulle du redan nu ha några funderingar så får du gärna höra av dig till oss. 036-120451 eller på This is a mailto link 

 

Uppdaterad: 27 AUG 2018 15:09 Skribent: Christian Cannerstad
E-post: This is a mailto link

 

   


 blobid6.jpg

@korpenjonkoping

Postadress:
Korpföreningen Jönköping - Korpen
Västra Holmgatan 34 B
55323 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036120451
E-post: Info@korpenjonkoping...

Se all info