Hoppa till sidans innehåll

MittEverest


Succé­utmaningen är tillbaka!

Korpen har flyttat Mount Everest till dig. Genom utmaningen Mitt Everest vill vi ge dig möjligheten att bestiga världens högsta berg, på hemmaplan. Samla höjdmeter i Järabacken och Gunnarsbobacken som motsvarar antalet höjdmeter från fot till topp på världens högsta berg!

Nu kan du nå världens högsta topp - i Jönköping och i Mullsjö. Korpen vill utmana dig att bestiga Mount Everest i Järabacken och Gunnarbobacken. Vi har räknat ut antalet gånger du behöver gå uppför backen för att ta dig från fot till topp på världens högsta berg. Det innebär att 111 vändor uppför Järabacken tar dig de 8 849 höjdmeter som motsvarar toppen av Everest. I år kan du även gå i Gunnarsbobacken i Mullsjö, där krävs det 159 vändor för att ta sig upp på toppen av Mount Everest. Häng med på 2022 års roligaste utmaning!

*Antar du utmaningen i Mullsjö så registrar du dig till JäraEverest, men när du ska registrera dina vändor så väljer du Gunnarsbobacken. 

* I Gunnarsbobacken är en räknas en vända från parkeringen vid systembolaget till vattentornet. 

Enkel registrering av dina vändor i backen

Vi vill ge dig möjlighet att njuta av din vandring utan fokus på tekniskt krångel eller dyra gps-klockor. Därför kan du enkelt registrera dina vändor och se hur högt upp du tagit dig. 

Sätt ditt eget personliga mål

Korpen vill att alla ska ha möjlighet att hitta inspiration och lust till motion, därför har vi skalat utmaningen för deltagaren så du själv kan välja hur högt upp du vill ta dig. Känns världens högsta berg som ett för högt ställt mål? Du kan sätta ditt eget personliga mål på någon av de 14 bergstoppar som du passerar på vägen upp mot Everest. Alla har vi vårt Everest. 

Utmana vänner eller kollegor i en grupp

Jämför dina antal höjdmeter mot dina vänners i en grupp. I Mitt Everest kan du skapa och bjuda in till en grupp där ni kan mäta er internt mot varandra samtidigt som gruppen tävlar mot andra grupper med er sammanlagda medelhöjd.

Årets Järaeverest kommer bjuda på lite nyheter 2022.

-Du kan lägga upp vändor från en valfri egen backe. Du måste i så fall veta antalet höjdmeter på backen. En höjdmeter är en meter rakt upp i luften och skiljer sig alltså från distansen upp för backen. Här kan deltagaren räkna ut höjdmeter för sin lokala backe: https://minkarta.lantmateriet.se/

-Utöver milstolparna i form av 14 st bergstoppar på vägen upp mot Everests topp finns möjlighet att få olika utmärkelser när man klarat olika utmaningar.-Varje deltagare som nått toppen får möjlighet att beställa en finisher-tröja.

Flera olika grupper kan samlas i en serie. Det innebär till exempel att en bransch eller ett företag kan samla företag eller lokalkontor i en och samma serie.

-Och mycket mycket mer.

*Antar du utmaningen i Mullsjö så registrar du dig till JäraEverest, men när du ska registrera dina vändor så väljer du Gunnarsbobacken. 

* I Gunnarsbobacken är en räknas en vända från parkeringen vid systembolaget till vattentornet.

 

   


 blobid6.jpg

@korpenjonkoping

Postadress:
Korpföreningen Jönköping - Korpen
Västra Holmgatan 34 B
55323 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036120451
E-post: Info@korpenjonkoping...

Se all info