Hoppa till sidans innehåll

Nyheter och information

11 DEC 2019 12:46
Korpen Jönköping vill passa på att tacka er för det gångna året och vi hoppas att ni hittar någon aktivitet som ni tycker verkar intressant här nedan
  • Skapad: 11 DEC 2019 12:46

Futsalturnering och öppna träningar för futsal

Den 15:e februari har vi bokat D-hallen i Idrottshuset här i Jönköping för att genomföra en futsalturnering.

Vi kommer bjuda in både dam – och herrlag så boka redan nu in detta datum! Som ett led i vår satsning på futsal kommer vi ha ett par gratistillfällen för denna spelform för ni ska kunna komma och spela, umgås och ha roligt tillsammans med oss. Kålgårdshallen är bokad varje söndag mellan 11.30 – 14.30 från den 22 december till 12:e januari. Mer info om turneringen kommer så håll utkik på vår hemsida och i våra sociala medier.

Läs mer om spontanfotboll för tjejer

Läs mer om spontanfotboll för killar

 

Löpargrupper

 

Tisdag den 7:e januari, 18.30, startar vi upp konceptet ”Må Bra – löpning”. Vi kommer att anpassa tempo och upplägg så att alla kan vara med. Även denna aktivitet har ni som medlemmar möjlighet att testa på gratis under fem tillfällen. En god möjlighet att börja året på bästa sätt med en enkel och rolig träningsform!

 

Läs mer

 

Pickleball

Som första idrottsförening i Jönköping erbjuder vi nu Pickleball. Men vad är då Pickleball för något? Sporten uppfanns på 1960 – talet i USA och är en racketsport som kombinerar tennis, badminton och bordtennis. Planens mått och utformning är tagen från badminton och reglerna liknar de som används i tennis, och man kan spela både dubbel och singel. Fördelen med Pickleball är att den är lämplig för alla åldersgrupper. Är du intresserad av att pröva på Pickleball så har vi några tillfällen kvar innan årsskiftet. Vi planerar även att genomföra seriespel/turneringar och öppna träningar under nästa år.

Läs mer

 

 

 

 

Skribent: Christian Cannerstad
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Våra stolta sponsorer

 

 


  

Dansprogram 2019

 Bildresultat för instagram

@korpenjonkoping

Postadress:
Korpföreningen Jönköping - Korpen
Västra Holmgatan 34 B
55323 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036120451
E-post: This is a mailto link

Se all info