Hoppa till sidans innehåll

Pickleball


Pickleball är socialt, roligt, lätt att lära sig och passar alla åldrar, ung som äldre. Ta med familj och vänner och prova på denna roliga motionsform! Vi lånar ut utrustning och inga förkunskaper krävs. Alla träningar sker i Kålgårdshallen och är kostnadsfria när du är medlem hos oss. Välkomna! 

 

Vi fortsätter vår Pickleballsatsning under 2020.

Vi är stolta som Jönköpings första förening som erbjuder pickleball

Det kommer bli lite förändringar 2020. Vi kommer bland annat erbjuda två olika pickleballtider: En tid för familjer, vuxna och barn ihop samt en tid för vuxna från 15 år och uppåt.

Du kommer även behöva vara medlem hos korpen Jönköping. 

Själva pickleballträningen är gratis för alla våra medlemmar. Det du kommer att behöva göra är att "köpa" ett träningskort på medlemssidans butik för 0 kr. Träningskortet gör det möjligt att boka in dina pickleballpass. 

Medlemskap gäller ett år från den dag du köper medlemskapet. I medlemskapet ingår försäkring genom Folksam. Ett medlemskap kostar 200 kr för en vuxen. Ett medlemskap, familj kostar 400 kr och i medlemskapet ingår två vuxna och barn under 15 år. Ni kommer kunna boka in er på våra pickleballpass genom vårt bokning/medlemssystem.

Ni kan redan nu boka träningstiderna och kan avboka platserna två timmar innan passen. 

Det är viktigt att avboka passet om du inte har möjlighet att närvara.

 

Träningar

OBS: from den 26/4 äger pickleballträningar rum utomhus

När: Söndagar 

10:00-11:30 Pickleball familj

11:30-13:00 Pickleball vuxna

Var: Tokarps spontanidrottsplats

 *Medlem familj: När en av er i familjen har registrerat ett konto i familjen i vårt medlemsystem så kan du lägga till övriga familjemedlemmar på "Mina sidor". skrolla ner på sidan så finns en knapp " skapa familj" döp er familj och sedan lägger du till de övriga familjemedlemmarna. Är du ensam vuxen med barn så köper du ett ordinarie medlemskap, går till ”mina sidor” skrolla ner på sidan så finns en knapp " skapa familj" döp er familj och sedan lägger du till de övriga familjemedlemmarna

Hör av er till kansliet om du har frågor

 036-120451 eller This is a mailto link 

Är du inte medlem och intresserad av att testa på pickleball har du möjlighet att testa på en gång helt gratis i mån av plats. Maila This is a mailto link 

 

 

 

 

Uppdaterad: 06 NOV 2019 14:26 Skribent: Christian Cannerstad
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Våra stolta sponsorer

 

 


  

Dansprogram 2019

 Bildresultat för instagram

@korpenjonkoping

Postadress:
Korpföreningen Jönköping - Korpen
Västra Holmgatan 34 B
55323 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036120451
E-post: This is a mailto link

Se all info