Hoppa till sidans innehåll

Korpen Challenge


Korpen Challenge 2021

Digital motionsutmaning som passar alla!

Vill du få in mer rörelse och träning i vardagen samtidigt som du gör något kul tillsammans med dina kollegor? Vår digitala motionsutmaning Korpen Challenge hjälper dig att hålla träningsmotivationen uppe under den här märkliga tiden av hemmajobbande och social distansering.

Utmaningen pågår 22 mars-2 maj och vänder sig till alla arbetsplatser i Sverige. Tack vare att utmaningen är 100 procent digital så bidrar Korpen Challenge till att skapa en härlig lagkänsla på arbetsplatsen trots att vi inte ses så som vi är vana vid. På köpet får dessutom medarbetarna bättre kondition, styrka och välmående. 

  • Tid: 22 mars- 2 maj 2021 (anmälan är öppen till 21 mars).
  • Pris per person: 195 kr exkl moms, 245 kr inkl moms. Korpen Challenge är godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. 

Så fungerar Korpen Challenge

Korpen Challenge går ut på att du under sex veckor ska registrera all aktivet som du genomför i en app för att samla värdefulla poäng till ditt lag. På så sätt hjälper ni varandra att klättra i tabellen och utmana andra arbetsplatser runt om i landet. I Korpen Challenge räknas all aktivitet, så oavsett om du cyklar, yogar, jobbar i trädgården, spelar padel, kickar boll, står upp och jobbar eller promenerar kan du klicka i poängen i Challengize-appen och få Challenge Points. 

För att delta i Korpen Challenge behöver din arbetsplats skapa ett lag på 6–10 personer. Är ni fler än tio personer är det bättre att bilda fler lag. Tävlingen pågår under sex veckor och är fördelad på tre etapper som alla har olika värde. Detta för att ett lag inte ska kunna dra ifrån för stort redan i starten, så det gäller alltså att hålla motivationen och engagemangen uppe under hela perioden för att kunna ta hem vinsten och på så sätt kunna titulera sig svensk mästare i motion. 

Läs mer: https://www.korpen.se/aktiv-arbetsplats/korpen-challenge

Uppdaterad: 02 FEB 2021 11:08 Skribent: Christian Cannerstad
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Våra stolta sponsorer

 

 


  

Dansprogram 2019

 Bildresultat för instagram

@korpenjonkoping

Postadress:
Korpföreningen Jönköping - Korpen
Västra Holmgatan 34 B
55323 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036120451
E-post: This is a mailto link

Se all info