Hoppa till sidans innehåll

Korpförening Kalmar - Korpen

 

Aktuellt

Tips & bingopromenaderna är tyvärr inställda resten av året. Detta på grund av nya restriktionerna om att endast åtta personer bör samlas på samma ställe. Det blir då svårt för oss att genomföra promenaderna och beslut har tagits att ställa in. Planerad start för vårterminen är 31/1 och vi hoppas att vi kan komma igång då.Stort tack till alla som har deltagit! Alla vinster ligger kvar april månad ut. Det går bra att hämta er vinst på kansliet efter avtalad tid. 

Seriespelet i inomhusfotboll är pausat och startar igen efter årsskiftet. Mer info kommer. Lagledarna till deltagande lag hålls uppdaterade via mail.

Seriespelet i innebandy är framflyttat till mitten av januari. Ni kan anmäla lag fram till 13/12. Klicka här för mer info. 

Gympan är inställd på grund av corona och de som vill kan istället gå promenad, med eller utan stavar. Stavar finns att låna. Mia Fredriksson är ledare även för detta. Det är viktigt att ni föranmäler er då det är begränsat med platser. Klicka här för mer info.

Ny grupp i parkour för barn startar 29/11. Klicka här för mer info.

Vill du hjälpa dina anställda till bättre hälsa och mer gemenskap på jobbet? Och utöver det även få en annonsplats? Klicka här för mer info. 

Vill du bli medlem hos oss? För att kunna delta i vissa av våra aktiviteter behöver du vara medlem. Men du kan också bli medlem för att stödja föreningen. Klicka här för mer info och för att registrera dig.

På grund av det rådande läget så är våra öppettider ändrade till telefontider.  
Klicka här för mer info. 

Här kan du registrera ditt medlemsskap!

 

Här får du information och kan registrera och köpa ditt medlemskap i vårt nya system KIT

 

Lagidrott

Gruppträning

Tipspromenad

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

 
 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info