Hoppa till sidans innehåll

Korpförening Kalmar - Korpen

 

Aktuellt

Klicka på den info som du vill veta mer om.

Söndagens träning i parkour kommer att vara utomhus. Deltagarna ska ha fått mail om detta. Läs mer här..

Sista anmälningsdag 25 april!
Anmälan till seriespelet i utomhusfotboll är öppen. Samla ihop vänner, kollegor, grannar och alla du känner och starta ett lag. Alla platsar hos Korpen!

Tips & bingopromenaden är nu igång. Söndagar kl 9:00-12:00, starten är vid Stensötorpet på Stensö Camping. Tänk på att hålla avstånd, både i köerna och längs rundan. Välkomna!

Vill du prova på stavgång? Vi har nu två grupper i veckan igång och nya grupper kommer att starta framöver. Du kan hoppa in i pågående grupper för att se om det är något du vill anmäla dig till när vi startar en ny grupp.

Parkour för barn startade igen söndag 31 januari. Gruppen är full men vid intresse kollar vi på möjligheten att starta fler grupper. Läs mer här..

Medlemsavgiften höjdes från 200 kr till 230 kr den 1 januari. Klicka här för att komma till sidan där du registrerar ditt medlemskap. Du kan även ringa till oss på 0480-262 10 och få hjälp med medlemskapet. 

Vill du motionera och röra på dig under sociala och roliga former? Hos oss kan du röra på dig och få motion på ett roligt och lättsamt sätt. Helt utan krav och både nybörjare och erfarna motionärer kan delta. Just nu satsar vi extra på utomhusaktiviteter med små grupper. Kontakta oss med förslag på motionsaktiviteter du vill delta i så kollar vi på möjligheten att starta upp dom. Eller vill du kanske leda pass hos oss? Hör gärna av dig! Skriv till This is a mailto link eller ring 0766-23 55 10, måndag-onsdag 9:00-13:00.

Här kan du registrera ditt medlemsskap!

 

Här får du information och kan registrera och köpa ditt medlemskap i vårt nya system KIT

 

Lagidrott

Gruppträning

Tipspromenad

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

 

 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info