Hoppa till sidans innehåll

Korpförening Kalmar - Korpen

 

Aktuellt

Parkour inställt 21/2!!
V
i beklagar men tyvärr är parkouren inställd 21/2 på grund av sjukdom. Vi vet i dagsläget inte hur det blir nästa fredag. Blir det parkour då så kommer vi att ha en kostnadsfri prova på gång då istället. Vi återkommer så fort vi vet.


Nu är anmälan till Utomhusfotboll 2020 öppnad!
Du hittar den under Lagidrott/Fotboll utomhus. Spelstart i april/maj. Välkomna!

Lagidrott på företaget
Vill du hjälpa dina anställda till bättre hälsa och mer gemenskap på jobbet? Och utöver det även få en annonsplats? Läs mer här
.

Tips & bingopromenad!
Söndag 23/2 är det start för vårens promenader.
Läs mer här..


Fotboll!

Nu kan du spela fotboll hos oss utan att behöva samla ihop ett lag, tisdagar och torsdagar under 10 veckor. Läs mer här..

Parkour!
Parkour är en träningsform som innebär att man ska ta sig från punkt A till punkt B snabbt, smidigt och effektivt. Du använder kroppen som redskap och du utför rörelser som gör dig stark i hela kroppen. Du får dessutom bättre kroppskontroll. Vill du prova? Läs mer här..

Årsmöte 25/3 kl. 18.00 i konferenslokalen på Korpens kansli. Vi välkomnar alla medlemmar, kom och var med och påverka din förening!

Stöd oss och få en biobiljett! 

Det är många av er som har börjat använda Sponsorhuset, vilket är väldigt roligt! Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta oss när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det finns över 600 butiker på sponsorhuset.se och går ni till butiken via Sponsorhuset så får både ni själva och vi pengar tillbaka. Och inget blir dyrare för er som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får ni en biobiljett och stödjer oss med hela 50 kr! Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/korpenkalmar/intro

 

Här kan du registrera ditt medlemsskap!

 

Här får du information och kan registrera och köpa ditt medlemskap i vårt nya system KIT

 

Lagidrott

Gruppträning

Tipspromenad

 

Kansliets Öppettider 

Måndag - Torsdag

09:00-13:00

Fredag STÄNGT

 

 

 

 

InterSport

 

 

 

Postadress:
Korpförening Kalmar - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info