Hoppa till sidans innehåll

Bli ledare i Korpen


Vår förening söker gruppträningsinstruktörer, domare och funktionärer till vår verksamhet. Vi kan erbjuda möjlighet till utbildning för ledaruppdraget.

Bli domare

I Korpen Kalmar finns det ca 25 domare inom alla möjliga idrotter. Är du intresserad av att börja döma, vill pröva att vara domare i fler idrotter eller om du idag dömer i seriespel med licensierade men vill döma fler matcher? Då finns det möjligheter hos Korpen. Kontakta oss eller skicka ett mail till This is a mailto link.

Bli gruppträningsinstruktör

I Korpen Kalmar finns det idag flera gruppträningsinstruktörer, men vi blir gärna fler. Om du är sugen på att börja instruera hos oss så ska du kontakta kansliet, This is a mailto link. Behöver du utbildning så är det möjligt att vi kan erbjuda dig detta - Korpen arrangerar både egna utbildningar och samarbetar med andra utbildningsorganisationer.

Bli funktionär/medhjälpare

I Korpen Kalmar arbetar många ideellt. De är föreningens största tillgång, och vi behöver alltid bli fler. Är du intresserad av att hjälpa till på våra arragemang eller tipspromenader, hör av dig till oss på kansliet, 0480-26210 eller This is a mailto link

 

Uppdaterad: 02 DEC 2020 12:48 Skribent: Åsa Lindström Johnsson

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

Globex logga 2.png


mobilfixblocket (002).png
Logo - Alem (002).jpg


 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info