Hoppa till sidans innehåll

Senioraktiviteter


Vecka 36 är det dags för Korpens Aktiv Seniorvecka. Flera Korpenföreningar över hela landet anordnar då kostnadsfria aktiviteter för seniorer. I Kalmar kan du testa på stavgång och gympa. Det är helt kostnadsfritt och du behöver inte vara medlem för att delta.

Det är inte ett krav på att anmäla sig men du får gärna höra av dig till oss om du vill delta. Uppge ditt namn och mobilnummer. Du når oss på 0480-262 10 och This is a mailto link


Stavgången
är 6/9 klockan 15:00 på Skälby 4H-gård. Vi samlas nedanför Skälby loge. Ta med egna stavar. Vi har ett antal stavar att låna ut. Hör av dig till oss om du vill låna. Du behöver i så fall komma till kansliet och prova ut rätt längd. Stavgången pågår cirka 60 minuter.

Gympan är 9/9 klockan 14:00 på Skälby 4H-gård. Platsen är Skälby Föreningslokal som ligger i Röda Ladan, över djurhemmet. Passet pågår cirka 50 minuter. Ta med yogamatta/liggunderlag. För dig som inte kan ligga på marken kommer alternativa övningar att finnas.

Till både stavgången och gympan är det bra att ha bekväma kläder, sköna skor och vattenflaska. Träningen riktar sig främst till nybörjare/mindre erfarna motionärer men alla är välkomna, träningen anpassas efter deltagarna.

Ledaren för båda passen heter Mia Fredriksson och vill du veta mer om henne så klicka på hennes namn.
seniorvecka (1).jpg

Uppdaterad: 26 AUG 2022 11:17 Skribent: Louise Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Klicka här för mer info.

 

Globex logga 2.pngLogga.jpg


 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info