Hoppa till sidans innehåll

Träning online


Vi erbjuder nu träning online till våra medlemmar.
Med träning online tränar du framför datorn när du själv har tid och lust och du kan välja mellan många olika träningsformer. Du hittar länken till träningspassen längre ner.

Exempel på träningsformer är gummibandsträning med systrarna Kallur, Bollywooddans för nybörjare, intensiv tabata och lätt gympa.


Om du vill ta del av träningspassen så behöver du vara medlem hos oss. Ett medlemskap kostar 230 kr för ett helt år. För att bli medlem behöver du registrera ett konto, det går då ut en faktura till din mail. När den är betald så är du medlem hos oss. När kontot är klart och fakturan är betald hör du av dig till oss så får du ett lösenord som du behöver för att kunna se alla träningspass.

För att registrera konto så klickar du på länken och följer instruktionerna: Bli medlem...


Är du redan medlem så hör du av dig till oss så får du ett lösenord du använder för att logga in till träningspassen. Du kan även höra av dig om du vill ha hjälp att registrera ett konto.

För att kontakta oss så skriver du till This is a mailto link eller ringer vårt kansli, 0480-262 10. Vi har telefontid måndag, tisdag och onsdag 9:00-13:00 och nås lättast då men det går bra att prova övrig tid.


Länken till träningspassen: https://korpensmaland.solidtango.com/

Det kommer att fyllas på med fler pass efterhand. Har du tips på träningsformer du vill ska finnas på sidan så hör gärna av dig till oss.Uppdaterad: 08 JUN 2021 15:22 Skribent: Louise Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

Globex logga 2.png


mobilfixblocket (002).png
Logo - Alem (002).jpg


 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info