Hoppa till sidans innehåll

Parkour


Prova på kostnadsfritt två gånger!

Parkour är en träningsform som innebär att man ska ta sig från punkt A till punkt B snabbt, smidigt och effektivt. Träningsformen har inspirerats av en lång rad andra träningsformer och filosofier. Du använder kroppen som redskap och du utför rörelser som gör dig stark i hela kroppen, och du får dessutom bättre kroppskontroll. Du tävlar endast mot dig själv och det är du som sätter gränserna. Varje hinder ses som en möjlighet att utveckla sin fysiska och psykiska kapacitet, för att överkomma allt svårare hinder.


Kursen riktar sig främst till nybörjare från 13 år och uppåt men även ni som har tränat parkour tidigare är välkomna. Vi har ingen övre åldersgräns. Träningen passar alla då den anpassas och du tränar och utvecklas på dina egna villkor. Har du på något sätt svårt att röra dig så kan du ändå vara med på våra parkourträningar då alla deltar utifrån sina egna förutsättningar.

Vi träffas i Kalmar Sportcenter i hall C fredagar kl 19:00-20:30 med start den 28/2. Men redan den 14/2 och 21/2 har du möjlighet att prova på parkour kostnadsfritt för att se om detta är något för dig. Då är det bara att dyka upp och du behöver inte anmäla dig.
Vill du sedan delta på kursen som börjar den 28/2 anmäler du dig till vårt kansli, 0480-262 10 eller This is a mailto link.
Kostnad för alla gångerna är 400 kr, inkl medlemskap som innebär att du är försäkrad vid deltagande i Korpens aktiviteter. Ni som är medlemmar sen tidigare betalar 200 kr för alla gångerna.
För frågor och anmälan, kontakta vårt kansli.
Välkommen till Korpen!

Uppdaterad: 14 JAN 2020 12:16 Skribent: Louise Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Kansliets Öppettider 

Måndag - Torsdag

09:00-13:00

Fredag STÄNGT

 

 

 

 

InterSport

 

 

 

Postadress:
Korpförening Kalmar - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info