Hoppa till sidans innehåll

Gympa för alla


Under tre onsdagar har ni nu möjlighet att prova på gympa hos Korpen.
Vi träffas på Skälby vid ingången till logen för att sedan gå till en plats i gröngräset.


Enklare gympa som passar alla. Många övningar är stående men en del är liggande och sittandes så ta gärna med ett liggunderlag om du inte vill sitta direkt i gräset. För er som har svårt att sitta på marken ta gärna med en pall så kommer övningarna anpassas till er.

Onsdagar 12/8, 19/8 och 26/8.
Fler datum kommer framöver.
Kl 17:30-18:30. Samling vid logen på Skälby.

För att delta behöver du vara medlem hos Korpen. I övrigt är det ingen deltagaravgift. Medlemsavgiften är 200 kr/år och i medlemskapet ingår det en försäkring.

Är du redan medlem behöver du bara anmäla dig inför ditt första gympatillfälle. Du anmäler dig via telefon eller mail till oss.
Anmälan är inte bindande men vi ser gärna att du anmäler dig.

Du når oss på 0480-262 10 och This is a mailto link.
Obs! Vecka 29, 30 och 31 är kansliet obemannat men vi finns på plats från 3 augusti.

Är du INTE medlem behöver du registrera dig. Vill du att vi hjälper dig med registreringen så ringer du till oss, uppge namn, telefonnummer, personnummer och eventuell e-post. Det går även bra att maila oss uppgifterna. Du kan betala medlemskapet via e-faktura, pappersfaktura, swish och kontant på vårt kansli.

Du kan även själv göra ett konto genom att klicka på länken nedan och registrera dig. När du har gjort ett personligt konto väljer du träningskort ”Gympa för alla”. En faktura på 200 kr för medlemskapet går ut till dig via e-post. https://idrottonline.se/KorpforeningKalmar-Korpen/Omoss/Registreramedlemsskap

Om du anmäler dig i sista stund så går det även bra att swisha pengarna till oss på nummer 123 019 21 20, Korpförening Kalmar. Ange ditt namn och ”Gympa” Tänk på att du även måste registrera dig via länken eller via telefon.

Självklart följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi ber dig att inte delta ifall du känner dig sjuk, även om det är milda symtom.

Välkommen att gympa med Korpen!
Hos Korpen platsar alla!

Uppdaterad: 10 JUL 2020 18:19 Skribent: Louise Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

 

 

 

 

InterSport

 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info