Hoppa till sidans innehåll

Promenader för att må bättre


I vår startar vi promenader för dig som är sjukskriven eller märker att du är på väg att bli.

Motion är alltid bra och hälsosamt, speciellt om man är mentalt trött eller nedstämd.

Kanske är du sjukskriven på grund av utmattning.

Eller så behöver du en paus i vardagen för att inte springa in i väggen. Kanske återhämtar du dig från en depression.

Motion och frisk luft kan göra mycket gott för både kropp och själ. Ibland är det dock svårt att ta första steget. Att få lite draghjälp att komma ut kan göra stor skillnad för många.

Här får du en anledning att ta dig till en plats en viss tid och möta andra i liknande livssituationer, vilket ger större chans att genomföra promenaden.

Kanske är du en av dom som behöver få draghjälp att komma ut och röra på dig, eller vill du helt enkelt inte promenera ensam. Vilket anledningen än är så är du välkommen till Korpens promenader.

Vi promenerar under avslappnande former. Det finns inga måsten. Det kommer att vara en liten och trygg grupp. I denna grupp kommer vi ha full förståelse för att man inte är på topp när man deltar. Du är välkommen ändå. Vill du promenera under tystnad går det bra. För dig som vill samtala finns den möjligheten. Du väljer helt själv. Du promenerar på dina villkor. Om du under promenaden inte orkar hela rundan är det bara att vända om. En liten promenad är bättre än ingen alls.

Ledaren för promenaderna heter Sabina och hon brinner för hälsa och motion. Hon är utbildad undersköterska med lång erfarenhet inom psykiatrin. Har du frågor om promenaderna så når du henne på 010 - 491 28 13 (Ej sms, endast samtal)

Promenderna kommer att vara på Skälby 4H-gården måndag förmiddagar. Mer info om startdatum kommer snart.

Vill du delta behöver du anmäla dig då det är begränsat med platser. För att delta behöver du vara medlem hos Korpen, i övrigt är det inga avgifter. Medlemsavgiften är 230 kr för 12 månader. Vi behöver veta namn, personnummer (6 siffror), postadress, mobilnummer och din e-post. Du anmäler dig via This is a mailto link eller 0480-262 10.


Välkommen att promenera med Korpen!

Uppdaterad: 28 SEP 2021 11:25 Skribent: Louise Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 


mobilfixblocket (002).png
Logo - Alem (002).jpg


 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info