Hoppa till sidans innehåll

Promenader för seniorer


Med start 25 augusti erbjuder vi promenader för seniorer.
Vi promenerar tisdagar och torsdagar i natursköna områden.

För dig som vill röra på dig och samtidigt träffa nya vänner. Detta är lika mycket en motionsaktivitet som en social aktivitet. Vi har ingen exakt ålder för att delta, du avgör själv om du är senior.

Vi promenerar i lagom takt och i samband med promenaden har vi även ett lättare rörelsepass på ca 10 minuter. Vi träffas två gånger/vecka under tre veckor. Du väljer själv om du kommer på alla pass eller bara några av passen.

För att delta behöver du vara medlem hos Korpen. I övrigt är det ingen deltagaravgift. Medlemsavgiften är 200 kr/år och i medlemskapet ingår det en försäkring. Se längst ner för mer info om medlemskap och anmälan.

Tisdagar kl 
15:00
Skälby 4H-gården

Samling vid ingången till logen
25/8, 1/9, 8/9
Vi promenerar 1,5 – 2 km

Torsdagar kl 10:00
Stensö
Samling vid minigolfbanan
27/8, 3/9, 10/9
Vi promenerar 2,5 - 3 km

Kläder efter väder!

Medlemskap
Är du redan medlem behöver du bara anmäla dig till promenaden, vilket du gör via ett samtal eller mail till oss. Anmälan är inte bindande men vi ser gärna att du anmäler dig
inför starten.

Du når oss på 0480-262 10 och This is a mailto link.
Obs! Vecka
29, 30 och 31 är kansliet obemannat men vi finns på plats från 3 augusti.

Är du INTE medlem behöver du registrera dig. Vill du att vi hjälper dig med registreringen så ringer du till oss, uppge namn, telefonnummer, personnummer och eventuell e-post. Det går även bra att maila oss uppgifterna. Du kan betala medlemskapet via e-faktura, pappersfaktura, swish och kontant på vårt kansli.

Du kan även själv göra ett konto genom att klicka på länken nedan och registrera dig. När du har gjort ett personligt konto väljer du träningskort ”Promenad för seniorer”. En faktura på 200 kr för medlemskapet går ut till dig via e-post. https://idrottonline.se/KorpforeningKalmar-Korpen/Omoss/Registreramedlemsskap

Om du anmäler dig
i sista stund så går det även bra att swisha pengarna till oss på nummer 123 019 21 20, Korpförening Kalmar. Ange ditt namn och ”Promenad” Tänk på att du även måste registrera dig via länken eller via telefon.

Självklart följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi ber dig att inte delta ifall du känner dig sjuk, även om det är milda symtom.

Välkommen att promenera med Korpen!
Hos Korpen platsar alla!

 

Uppdaterad: 10 JUL 2020 16:06 Skribent: Louise Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

 

 

 

 

InterSport

 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info