Hoppa till sidans innehåll

Lagidrott på företaget


Lagidrott på företaget

Vill du hjälpa dina anställda till bättre hälsa och mer gemenskap på jobbet? Och utöver det även få en reklamplats?

Starta ett lag i fotboll eller innebandy!  

Bjud dina anställda på startavgiften så bjuder vi dig på en reklamplats!

Det är nyttigt att röra på sig och att samtidigt ha roligt när man rör på sig är ännu bättre. Anställda som rör på sig mår bättre och det blir bättre hälsa på företaget. Att dessutom röra på sig tillsammans med kollegor ger bättre gemenskap på jobbet.

Hos oss kan man vara med vare sig man är nybörjare eller erfaren spelare. Alla platsar hos Korpen! Även personer som aldrig har spelat kan vara delaktiga hos oss.

Det är enkelt att starta ett lag. Kolla runt på företaget och samla ihop ett gäng. Kom på ett lagnamn och anmäl sedan ert lag. Därefter får ni spelschemat och matcherna drar igång.

Laget anmäls här på vår sida. En person står som lagledare och den personen skriver adressen till företaget som fakturaadress. När fakturan är betald skickar ni er logga till oss så lägger vi upp den på vår hemsida, på första sidan. Er logga ligger där under hela säsongen. Vi kommer även att nämna dom företag som har ett eget lag på vår facebooksida.

Laget behöver inte bestå av endast anställda från just ett företag men det är ett företag som ska betala fakturan för att loggan ska synas på hemsidan. Får företaget inte ihop tillräckligt många spelare så går det bra att ta in andra personer som inte jobbar på företaget.

Det är viktigt att alla spelare är medlemmar hos Korpen. I medlemskapet ingår en försäkring ifall något skulle hända under match. Medlemsavgiften är 200 kr/person och gäller ett år från att den betalas. Alla spelare måste själva anmäla sig via vår sida. Om företaget betalar denna avgift eller om varje person betalar själva avgör ni inom laget. Meddela gärna oss om varje spelare ska betala medlemsavgiften själva. Tänk på att om man deltar i match och inte har betalat medlemsavgift blir det WO till laget.

Under varje idrott hittar du mer info om regler, kostnad med mera.

Kontakta vårt kansli om du har frågor, 0480-262 10 eller This is a mailto link

Bättre hälsa! Mer gemenskap!  
Välkommen till Korpen!

Uppdaterad: 17 SEP 2019 11:26 Skribent: Louise Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Kansliets Öppettider 

Måndag - Torsdag

09:00-13:00

Fredag STÄNGT

 

 

 

 

InterSport

 

 

 

Postadress:
Korpförening Kalmar - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info