Hoppa till sidans innehåll

Fotboll 8-14 år


Starten av fotboll för barn är framflyttad. Dag och tid är i dagsläget inte klart. Är du intresserad att delta så skriv till This is a mailto link så hör vi av oss när träningen startar.

Vi söker ledare till fotboll för barn. Är du intresserad av att bli vår nya ledare? Du ska ha lång erfarenhet och stor kunskap om fotboll. Du ska kunna anpassa träningen efter deltagarnas nivå och göra det på ett pedagogiskt sätt. Läs gärna igenom upplägget av träningen och se om det låter som något du vill leda. Om du är intresserad hör av dig till Louise, se mail ovan.

Fotboll för barn 8-14 år.


Vi riktar oss främst till er som är nybörjare i fotboll men även ni som har spelat tidigare är välkomna. Träningen anpassas efter vilken erfarenhet deltagarna har. Det kommer att vara två ledare, på så sätt kan barnen, vid behov, delas upp i två grupper.

Vi spelar för att det är kul, utan några krav. Det blir uppvärmning, bollekar och spel. Ledarna kommer att ge tips och råd till barnen samtidigt som övningarna och spelet genomförs under roliga former.

För att delta behöver man anmäla sig till vårt kansli och även vara medlem hos Korpen. Medlemsavgiften är 230 kr och den gäller i ett helt år. I medlemskapet ingår det en försäkring. Utöver medlemsavgiften tillkommer en deltagaravgift.


Uppdaterad: 30 AUG 2021 13:41 Skribent: Louise Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info