Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli en av oss?


Vill du bli en av oss? 

Är du intresserad av motion och hälsa?
Tycker du det är kul att leda en grupp?

Har du erfarenhet och stort intresse av någon motionsform eller idrott och vill leda träningar hos oss? Hör av dig! Vi söker löpande efter fler ledare och kanske kan vi starta upp den träning som du vill leda.

Just nu satsar vi på fler utomhusaktiviteter, som till exempel promenader, gympa, löpning, gymträning och mycket annat.

Det finns även möjlighet att gå med i vår styrelse. Om du är intresserad av hälsa och motion men inte vill vara ledare så kanske styrelsen är något för dig.

Vi söker även efter funktionärer som vill hjälpa till vid våra olika evenemang, till exempel tips & bingopromenad och ungdomsterrängen.

Eller har du förslag på en aktivitet som du vill att vi startar upp? En aktivitet som du och kanske dina vänner gärna vill delta i. Hör av dig så kanske vi kan hjälpa till med ledare och att starta upp aktiviteten.

Är du intresserad av att veta mer?
Kontakta Louise på This is a mailto link eller ring 0766-23 55 10, måndag-onsdag 8:00-14:00.


Om Korpen

Korpen står för glädje, gemenskap och att alla är välkomna. Vårt uppdrag är att se till att människor motionerar och har kul tillsammans. I Kalmar är vi drygt 1300 medlemmar och åldern ligger mellan 5-90 år.

Första korpklubbarna startades för över 100 år sedan och idag finns det närmare 350 föreningar inom Korpen i hela Sverige. Hos oss kan man vara aktiv vare sig man är nybörjare eller erfaren motionär/idrottare.

Vi erbjuder bland annat fotboll, innebandy, gympa, yoga, vattengympa och promenader. Vi arrangerar även olika aktiviteter under året, till exempel tomtesmyg och ungdomsterrängen. Har du idéer om någon aktivitet eller idrott som du tycker att Korpen ska starta? Vi finns till för alla och startar efterfrågade motionsaktiviteter löpande. Att vara ledare hos Korpen ger dig möjlighet att hjälpa människor att röra sig mer och på så sätt få bättre hälsa.

Välkommen till Korpen! 

Uppdaterad: 20 JAN 2021 14:11 Skribent: Louise Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Kansliets telefontider
Telefon: 0480-262 10
Måndag, tisdag, onsdag
kl 9:00-13:00

 

 

 

Postadress:
Korpen Kalmar MIF - Korpen
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048026210
E-post: This is a mailto link

Se all info