Hoppa till sidans innehåll
Infobilder

Välkommen till Korpen Nordmaling


Det finns massa olika aktiviteter att göra i Korpen för dig som vill träna i grupp eller spela i ett lag. Så här gör du för att komma igång.

Lagidrotta
Bilda ett korplag genom att samla dina kompisar eller kollegor. Information om när du ska anmäla ditt lag, när serien startar eller datum för cupen finner du via hemsidan. Utse en lagledare som ser till att anmäla ert lag till serien eller cupen och även den som tar emot information från korpföreningen.  Alla som spelar i Korpen måste vara medlemmar och detta sker genom att lagledaren anmäler sitt lag, tillsammans med namn och personnummer (tio siffror) på samtliga spelare, till den lokala korpföreningen.

Gruppträna
Om du vill du gympa, gå på stepup eller träna med stång och vikter, se vårt schema för att få reda på vilket utbud som finns. 

Att vara medlem i Korpen
För att kunna träna eller spela matcher med Korpen måste du vara medlem. Medlem blir du genom att betala avgift till föreningen. I medlemskapet ingår försäkring om du skulle skada dig vid något träningstillfälle. Medlemskapet erbjuder också en gemenskap och ett sammanhang där du möter andra med samma intressen som dig själv- du blir en del av svensk idrottsrörelse. Som medlem kan du ta del av vad Korpen erbjuder, och du har också möjlighet att påverka och ta ansvar för Korpens framtida utveckling.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:55 Skribent: Elise Margareta Gustafsson

Korpen Nordmaling
Kyrkogatan 3
91433 Nordmaling

KONTAKT:
E-post:
This is a mailto link

Frågor ring Margareta,

070-670 49 12

 

 

Postadress:
Korpförening Nordmaling - Korpen
Kyrkogatan 3
91433 Nordmaling

Kontakt:
Tel: 093031023
Fax: 093031023
E-post: This is a mailto link

Se all info