Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Korpen på gång"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Korpen på gång


Höstaktiviteterna närmar sig så smått för många sporter. Korpen Skellefteå kör till exempel igång den populära Må Bra-gympan 13 september.
Maria Åström, ordförande i föreningen, rapporterar:
– Glada nyheter, vi startar gympa igen. Alla grupper som tidigare, förutom gruppen på Sörböle, där vi saknar ledare.
Hon betonar att föreningen följer folkhälsomyndighetens nuvarande och kommande rekommendationer.
– Vi tror på framtiden. Allt mer fokus på hälsa och välbefinnande under hela livet gynnar Korpen Skellefteå och Korpen i stort.
Startdatum är satt till den 19 september. Onsdag den 18 augusti presenterar föreningen, på Medlefors folkhögskola, ett nytt gympaprogram för ledarna. 
– Det är inte en vanlig gympaupptakt och trots att många är vaccinerade mot covid-19 har vi en del rekommendationer att ta hänsyn till. Dessa och andra funderingar som uppkommit kommer vi naturligtvis ha möjlighet att ta upp under dagen, säger Må Bra-styrelsens Kristina Björk.
Vad händer med motionsdansen, Maria Åström?
– Vi avvaktar med den tills vidare, säger hon.
Korpen har idag inga medlemmar eftersom verksamheten bygger på aktiva medlemmar. Men man hoppas att snart vara uppe i det antal som före covid uppgick till omkring 800.  Verksamheten stoppades för ett och ett halvt år sedan.
Bo Fuhrman
Inga nyheter är skapade

Postadress:
Korpförening Nya Korpen Skellefteå - Korpen
Slalomvägen 5
93170 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 0706435715
E-post: korpenskelleftea@gma...

Se all info