Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nu är vi snart 14 000 privatpersoner och vi närmar oss 200 st arbetsplatser som gått med och vi blir fler varje dag.
 

Hög tid att byta hemsida!

(2022-09-26 13:32)
Ni som redan anmält intresse kan sitta lugnt i båten. Vi jobbar så svetten lackar och kommer att kontakta er som inte hört något från oss inom det närmaste.
 
För några veckor sedan fixade Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet den så kallade Seniorveckan över hela landet. För många i vår äldre befolkning blev det här ett enda stort ”ÄNTLIGEN!”.
 
Bedriver din förening verksamhet för personer med funktionsnedsättning? Då kan ni ansöka om ett verksamhetsstöd.
 
Under v.40 ska vi tänka lite extra på balansen. Sedan några år tillbaka finns Balansveckan, som från början är initierad av Socialstyrelsen. Självklart finns vi med i satsningen på balans tillsammans med flera andra förbund inom idrottsrörelsen.
 
Nu har ni möjlighet att utbilda era ledare i pickleball för att erbjuda än en bättre verksamhet. Den tidigare planerade utbildningen i Nyköping är flyttad från 30 september till 11-12 november. Sista dag för anmälan är 25 oktober.
 

Rapport från styrelsen

(2022-09-26 11:35)
Så har styrelsen haft sitt första möte efter sommaren. Denna gång träffades förbundsstyrelsen i Göteborg.Det var fantastiskt för styrelsen att träffas fysiskt och speciellt viktigt då styrelsen fått två nya ledamöter efter förbundsmötet i maj.
 
Nu börjar jobbet som tar Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet in i framtiden. Året vi hela tiden haft framför ögonen har varit 2025. Snart är vi där och idrottens förändringsarbete Strategi 2025 ska ta nästa kliv.
 
Nu är det dags att nominera eldsjälar igen. Årets Eldsjäl som är en del av Folkspel öppnar upp för ännu ett år.
 
Varmt välkomna tillbaka efter en – förhoppningsvis – skön, ledig och rörlig sommar! Och det efter en sommar när Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har hälsat på i de svenska hemmen, i sommarstugorna, i TV-apparaterna och de streamade kanalerna.
 

Sök ekonomiska stöd

(2022-08-22 13:43)
Ni vet väl att det finns ekonomiska medel att söka för att utveckla och återuppbygga verksamheten i era föreningar?
 
2022 års upplaga av EM i företagsidrott gick av stapeln i början av sommaren i Arnhem, Nederländerna. Sverige representerades av tre företag och totalt 36 personer. Det var en spännande upplaga där nästan 3 300 deltagare gjorde upp i 21 grenar.
 
Den 25 augusti stänger ansökan för LOK-stöd för aktiviteter under våren 2022. Kom ihåg att all närvaroregistrering av aktiviteter ska ske digitalt för att föreningen ska kunna ansöka om LOK-stöd.
 

Sweden Floorball Cup 2022

(2022-08-22 12:59)
Det är inte riktigt höst än, men så långt borta är den inte. I november och framåt är det dags för kvalspel i Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup.
 
För att förenkla planeringen och arbetet med kommunikationen i din förening finns det två nya mallar i Toolbox.
 

Postadress:
Korpförening Nybro - Korpen
Korp Centrum, Kungshallsvägen 33
38243 Nybro

Kontakt:
Tel: 048115156
E-post: korpen.nybro@telia.c...

Se all info