Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År!

30 DEC 2021 13:28
Gott slut 2021! Gott Nytt 2022!
  • Uppdaterad: 30 DEC 2021 13:28

Tyvärr så slutar 2021 lite som det börjar. Vem kunde i sin vildaste fantasi tro att Covid -19 skulle sätta sin prägel både 20, 21 och nu även inleder 2022. 
Vi har på resan lärt oss mycket om hur vi ska skydda oss. Tvätta och sprita händerna, munskydd och att undvika trängsel....
Men vi har också lärt oss att vi kan använda naturen för att motionera, även om det varit väldigt trångt ibland även i naturen. för Korpens del har det inneburit att många cyklat vår orientering och tagit sig upp på svindlande höjder genom att gå upp och ner för kråkberget, vårt eget Mount Everest, för att genom antal avklarade höjdmeter varje gång faktiskt nå toppen av Mount Everest! Fantastiskt! 
Lagidrotterna kom igång igen till hösten -21, men har tråkigt nog inte hunnit återhämta sig fullt ut, men glädjande nog ser vi att intresset ökar.
Pickleball-verksamheten är den verksamhet som kanske utvecklat sig mest under 2021, dels genom att det under sommaren blev ett nytt underbart golv lagt i Gumshallen, men också för att antalet eldsjälar varit stort med ett härligt engagemang för att utveckla Pickelballen i Nyköping med såväl nybörjarkurser för barn o vuxna, träningsgrupper, prova på, cuper och serier med mera.
Detta fick sin klimax i början på december när man vid SM i Pickleball erövrade 42 av 78 medaljer till Nyköping. Fantastsikt!

Nu ser vi, trots Corona, fram emot ett nytt år där vi känner att vi tillsammans i Korpen Nyköping har möjlighet att utveckla såväl gamla som nya verksamheter ytterligare. Vi återkommer med mycket, som till exempel Cykelorientering, Everest, Lagidrotter och våra Gympa,  Parkourgrupper, Minisim och Simskola men förhoppningsvis även lite nya aktiviteter...

Till slut så Tackar vi ALLA som deltagit under 2021 och gjort allt möjligt!
Tack till medlemmar, deltagare och ledare som även stöttat verksamheten.
Ett Tack även till Nyköpings Kommun, Oxelösunds Kommun, RF/Sisu och många andra organisationer som också hjälpt oss att genomföra 2021.

Välkomna till 2022!!!! 

Skribent: Mariana Eklund
E-post: Adressen Gömd

imageot2gt.png

Hyr Ditt fällbara Bord i Gumshallen

Bord uthyres

Här på You-Tube finns klipp från Korpens olika verksamheter  Korpens Youtube

 

 

 swish

 

   

 

 

Gilla gums

   PRODIS

Korpens egna hall

0155-450 950

 Korpens egna hall

där du bl.a kan spela badminton, 
squash,
innebandy, bordtennis, 
handboll,
volleyboll, träna på gym
och sola i våra fräscha solarier.
        Välkommen!

 

 vi_samarbetar_med

Sörmlands SparbanksloggaPostadress:
Korpen Nyköping - Korpen
Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Besöksadress:
GUMSHALLEN, Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155450953, 0155450950
E-post: info@korpen-nykoping...

Se all info

 

 Sörmlands Sparbankslogga

  

SSAB

HÄR KAN DU KOLLA IN KLIPP
FRÅN VÅRA 
VERKSAMHETER

imageh6x7j.png