Hoppa till sidans innehåll

Innebandyserien färdigspelad!

22 MAR 2022 10:06
Grattis FFamiljen, Buskhyttan Indians och SSAB Järngänget till seriesegern i respektive klass och division. Spännande ända in i "kaklet" ...
  • Uppdaterad: 24 MAR 2022 09:57

"FFamiljen" tog en ganska komfortabel serieseger i damklassen och slutade 8 poäng före 2:an "HC-Bil med Tempo".  

I Herr (mix) Div 1 var det betydligt mycket tajtare där det avgjordes i sista spelomgången att "Buskhyttan Indians" tog hem seriesegern, efter att varit tvungna att vinna sista matchen mot "Team Baldrick". "Buskhyttan Indians" började starkt och ledde med 3-0 innan "Team Baldrick" gick upp till 3-3 vilket blev en väckarklocka för "Buskhyttan Indians" som trummade på och till slut kunde, med andan i halsen, vinna matchen med 6-4.
2:a i Div 1 blev "MJ Brandtätning" som gjorde vad de kunde för egen del genom att slå "Eagles" med 5-1 i sista matchen. "MJ Brandtätning" hade behövt plussa på målen lite samtidigt som "Buskhyttan Indians" behövde förlora för att "MJ Brandtätning" skulle ta seriesegern. Nu blev det i stället en hedrande 2:a plats. En tajt division där även "Nått Vackert IBK" fanns med i toppstriden ett tag men laget slutade nu som 3:a.

I Herr (mix) Div 2 blev det en ännu tajtare avslutning där sereisegern avgjorde på målskillnad. "SSAB Järngänget" vann serien, på samma poäng (36) som 2:an "Brännekeby IBK" men där "SSAB Järngänget" fick ihop 18 måls övervikt i målskillanad mot "Brännekeby IBK". 3:a i serien blev "TBE" på 28 poäng.

Korpen tackar alla lag som deltagit under säsongen 2020/21 och önskar alla välkomna till säsongen 2022/23, där vi inleder med försäsongs-Cupen i september. Tack till alla domare och övriga funktionärer också för insatsen under säsongen

OCH DU! Varför bildar inte du också ett lag till hösten. Du har ju hela sommaren på dig. Både tjej och kill-lag (även Mixade) är välkomna till både seriespel och Cuper.

Tack för den här Säsongen!
Korpen Innebandy/Lasse E, Mariana m.fl


   

 

    

Skribent: Lars Eklund
E-post: Adressen Gömd

Hyr Ditt fällbara Bord i Gumshallen

Bord uthyres

Här på You-Tube finns klipp från Korpens olika verksamheter  Korpens Youtube

 

 

 swish

 

   

 

 

Gilla gums

   PRODIS

Korpens egna hall

0155-450 950

 Korpens egna hall

där du bl.a kan spela badminton, 
squash,
innebandy, bordtennis, 
handboll,
volleyboll, träna på gym
och sola i våra fräscha solarier.
        Välkommen!

 

 vi_samarbetar_med

Sörmlands SparbanksloggaPostadress:
Korpen Nyköping - Korpen
Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Besöksadress:
GUMSHALLEN, Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155450953, 0155450950
E-post: info@korpen-nykoping...

Se all info

 

 Sörmlands Sparbankslogga

  

SSAB

HÄR KAN DU KOLLA IN KLIPP
FRÅN VÅRA 
VERKSAMHETER

imageh6x7j.png