Hoppa till sidans innehåll

Tack för ert stöd och tålamod

17 DEC 2020 18:11
  • Uppdaterad: 17 DEC 2020 18:11

Korpen går mot ett nytt och förhoppningsvis bättre år. Alla verksamheter utom barn och ungdomsverksamheten har nu varit pausad sedan början av november. Vår förhoppning är att vi kommit igång med en del verksamheter i racketsporter och vi hoppas att andra verksamheter kan komma igång i början av 2021. Vi försöker Coronasäkra verksamheterna så mycket det bara går, för vi vill ju inte att några ska bli drabbade. Nya rekommendationer och rön om Corona kommer dagligdags så det är ibland svårt att hänga med i svängarna. För er som vill spela badminton, pickleball, bordtennis, gymma eller annat i Gumshallen så är det möjligt enligt  nuvarande direktiv. För att säkra upp ännu mer rekommenderar vi att man kommer ombytt och klar för att spela och efter träningspasset kanske åker hem och duschar, även om vi inte upplevt någon större trängsel i omkladningsrummen. 

Om det är möjligt att komma igång i andra verksamheter i januari så är det i första hand de rekomendationerna som gäller. I likhet med andra nu pågående verksamheter i Sverige, ser myndigheterna att kontakterna folk emellan är så korta att smittan inte sprids. Så det och övriga åtgärder vi håller på att se över hoppas vi ska göra det möjligt att komma igång igen, men vi återkommer med mer information i dec/jan.

Till slut vill Korpen och Gumshallen  tacka för det stöd, tålamod och förståelse som vi fått från såväl medlemmar som andra i verksamheterna. Ni är super!!! Hoppas se er snart igen.. Med vänliga hälsningar Korpen och Gumshallen.

Skribent: Lars Eklund
E-post: Adressen Gömd

Gå med i Motionslandslaget

imagek3w9.png

Hyr Ditt fällbara Bord i Gumshallen

Bord uthyres

Här på You-Tube finns klipp från Korpens olika verksamheter  Korpens Youtube

 

 

 swish

  

 

 

Gilla gums

   PRODIS

Korpens egna hall

0155-450 950

 Korpens egna hall

där du bl.a kan spela badminton, 
squash,
innebandy, pickleball,
bordtennis, handboll,
volleyboll,
träna på gym
och sola i våra fräscha solarier.
        Välkommen!

 

 vi_samarbetar_med

Sörmlands SparbanksloggaPostadress:
Korpen Nyköping - Korpen
Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Besöksadress:
GUMSHALLEN, Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155450953, 0155450950
E-post: info@korpen-nykoping...

Se all info

 

 Sörmlands Sparbankslogga

HÄR KAN DU KOLLA IN KLIPP
FRÅN VÅRA 
VERKSAMHETER

imageh6x7j.png