Hoppa till sidans innehåll

Nu kan ALLA spela i Korpen

10 AUG 2018 11:45
Korpens tidigare särställning i bredd och motionsverksamhet är över. Nu uppmanar RF alla specialförbund och dess föreningar att erbjuda medlemmar motionsaktiviteter. Korpen Nyköping ställer därför om kursen. ALLA SKA KUNNA DELTA I VÅR VERKSAMHET!
  • Uppdaterad: 10 AUG 2018 13:12

Pressrelease:

KORPEN NYKÖPING ÖPPNAR SIN VERKSAMHET FÖR ALLA! Sverige har förändrats otroligt mycket på bara några årtionden. Människors liv, behov och förutsättningar likaså. Trots det har mycket inom svensk idrott sett likadant ut år efter år. De senaste åren har vi sett hur fler slutar motionera i allt större grad. 

Nu har något hänt!
Idrotten har genom gemensamma beslut bestämt sig för att utmana bilden av hur det ska vara att idrotta i en förening och i samma veva staka ut vägen för framtiden.
Idrotten har enats om en gemensam vision, Riksidrottsförbundets Strategi 2025, och hur vägen dit ska se ut.

Men det är bara början på en lång resa. En resa mot en mer nyfiken, välkomnande och utvecklande idrott där fler blir motiverade att hålla igång hela livet.

Korpens tidigare särställning inom bredd och motionsverksamhet har nu öppnats för alla övriga specialförbund inom Riksidrottsförbundet med uppmaning att erbjuda alla sina föreningars medlemmar fler öppna motions och breddaktiviteter.

Korpen Nyköping ställer därför om sin verksamhet för att möjliggöra för många som idag är anslutna till andra föreningar och organisationer att kunna delta i den motions och breddidrottsverksamhet Korpen Nyköping erbjuder idag.

Korpen Nyköping öppnar därmed sin verksamhet för ALLA, oavsett om man är aktiv som ledare, spelare funktionär etc. i annan förening eller organisation.

1 medlemskap ska räcka från och med säsongen 2018/2019 oavsett om man vill delta i verksamheten genom sig nuvarande förening eller bli medlem i Korpen.

Korpen Nyköping anpassar därmed verksamheten för att stödja det beslut som gemensamt fattats i Riksidrottsförbundet och samtidigt ge fler möjlighet till ett livslångt idrottande i Korpen Nyköpings verksamhet.

Naturligtvis innebär det här nya utmaningar för Korpen Nyköping, som vi får lösa under resans gång.

KorpenNyköping hoppas att inte förändringen ska innebära några stora problem inom t.ex lagidrotten utan att beslutet istället möjliggör för fler deltagare från arbetsplatser, skolor, organisationer, föreningar och andra sammanslutningar, att enklare kunna starta ett lag och delta i Korpen motions och breddverksamhet. Naturligtvis kan det ta ett tag för det nya att sätta sig, men vi ser med tillförsikt fram mot verksamhetsåret 2018/19 och hälsar alla Välkomna till Korpen Nyköpings Verksamhet. Inbjudningar till verksamheter och mer information kommer att dyka upp på Korpen Nyköpings hemsida www.korpen-nykoping.se där det också finns övriga kontaktuppgifter.

 

Med vänlig hälsning från Korpen Nyköping/

Lars Eklund                                                                   Hans Bergkvist
Verksamhetsansvarig                                                     Ordförande

Skribent: Lars Eklund
Epost: Adressen Gömd

SFC

 

 

parkour, gympa med volter


Seriespel 2020/21
         startar

Pickleball     10/10
Badminton   11/10
Innebandy   11/10

 

 Här på You-Tube finns klipp från Korpens olika verksamheter  Korpens Youtube

 

 

 swish

 

  Östtorps logga 

 

 

Gilla gums

   PRODIS

Korpens egna hall

 Korpens egna hall

där du bl.a kan spela badminton, 
squash,
innebandy, bordtennis, 
handboll,
volleyboll, träna på gym
och sola i våra fräscha solarier.
        Välkommen!

 

 vi_samarbetar_med

Sörmlands SparbanksloggaPostadress:
Korpförening Nyköping - Korpen
Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Besöksadress:
GUMSHALLEN, Gumsbackevägen 2
61138 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155450953, 0155450950
Fax: 0155450959
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 Östtorps vvs

 Sörmlands Sparbankslogga

  

SSAB