Hoppa till sidans innehåll

Massage


Korpen erbjuder dig olika former av behandlingar för ditt välmående. Här finns    något för alla, mjuk avslappnande massage till mer djupgående och rehabiliterande behandlingar. Kom in och träffa vår massageterapeut Fia Bernle så hittar vi  det som passar dig bäst, eller varför inte ge bort en avkopplande stund i present.

Fia är Diplomerad massör, Medicinsk massageterapeut och Cranio Sacral terapeut och utbildad vid Hälsoteket – akademin för medicinska utbildningar i Stockholm, Göteborgs Massageskola och American Academy for Continuing Medical Education. Hon har drivit eget sedan 2013 och arbetar förutom här hos oss på Korpen, på  Kärnhuset i Uppsala samt Hälsans Hus i Mora.

Visste du att som medlem hos oss på Korpen har du självklart rabatt på våra behandlingar

Produkter - de oljor vi valt att använda kommer från Maria Åkerberg. De är miljövänliga, fria från mineraloljor, konserveringsmedel och syntetiska oljor. De bygger på ekologiska ingredienser, är parabenfria och innehåller ej silikoner. De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living, de är ekologiska och bygger på konceptet "seed to seel" för att garantera hög kvalitet.

 

Våra behandlingar

Svensk Klassik Massage 

En härligt skön avslappnande upplevelse för hela din kropp.

Visste du att klassisk massage ger mer än bara avslappning och minskad stress. Den kan öka din återhämtning, syresättning, blod-och lymfcirkulation. Massagen kan också ge positiva effekter så som en viss ökad rörlighet och smärtlindring i ömma och trötta muskler.

 

Medicinsk Massageterapi

En rehabiliterande och förebyggande massageterapi som stärker din kropp.

Vid medicinsk massage behandlas olika smärt- och rörelsebesvär i kroppen. Det kan handla om problemen som uppstått akut eller som man burit på en längre tid.

Massageterapin inriktar sig främst på de muskler som är relaterade till besväret och i behandlingen ingår även avslappnande massage. Vid medicinsk massage jobbar man långsiktigt och anpassar upplägget vid varje tillfälle efter vad som behöver göras för att lösa besväret. En behandlingsplan läggs ofta upp tillsammans med styrke- och stretchövningar.

 

Cranio Sacral Terapi

En mjuk avslappnande behandling som främjar kroppen att läka sig själv och komma i balans. Med ”minsta möjliga motstånd” öppnas vägar för kropp och själ att släppa på fysiska, muskulära, mentala och emotionella spänningar.

Cranio Sacral Terapi verkar på djupet trots att det är en lätt och taktil behandling, den kan med fördel användas vid t. ex nack-, axel-, rygg-, höftproblem, huvudvärk, whiplash, fibromyalgi, idrottsskador, koncentrationssvårigheter, smärta och stress.

 

Aromamassage / Raindrop massage

En djupt lugnande och avslappnande massage som förstärks av doften och de positiva egenskaperna från de eteriska oljorna.

Vid Raindrop massage kombineras mjuka taktila massagetekniker med rena terapeutiska eteriska oljor för att öka ditt välbefinnande. Behandlingen används t. ex vid ryggproblem, huvudvärk, trauma, stress, värk eller bara för att få njuta av en djup skön avslappnande stund. Vi använder oss av eteriska oljor från Young Living.

 

Boka din massage i receptionen på Korpen alternativt ringa eller mejla till oss

Tele: 070-388 29 69 

Mejl  Korpen Orsa 

 

Avbokning

Vid förhinder ska avbokning göras senast 24 timmar före inbokat besök. Om tiden avbokas senare debiteras kund 50% av kostnaden för behandlingen.

Medlemsrabatter

Är du medlem hos oss på Korpen i Orsa har du 10% rabatt på samtliga behandlingar. I prislistan ser du medlemspriser som grönmarkerade.

 

Här hittar du vår Massagemeny


Uppdaterad: 10 AUG 2017 13:53 Skribent: Anne-Louise Sundström

 

 Klicka på bilden för medlemsregistrering, träningskort och passbokning.

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookStandingWhite

Korpen-orsa-hemsida-2015-190x159

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Orsa - Korpen
Järnvägsgatan 25 B
79430 Orsa

Besöksadress:
Järnvägsgatan 25 B
79430 Orsa

Kontakt:
Tel: 0703882969
E-post: This is a mailto link

Se all info