Hoppa till sidans innehåll

Korpen Challenge


 

STARTAR DEN 22 MARS 2021!

Vi peppar varandra till att få in rörelseglädje i vardagen!


Välkommen till Korpen Challenge 2021

Vi har glädjen att, tillsammans med Challengize, bjuda in till en riktigt rolig hälsoutmaning, Korpen Challenge. Under sex veckor inspireras vi till ökad motion, gemenskap och bättre hälsa!  Kamratgäng eller arbetskompisar, bilda lag om 6-10 personer, blir ni fler, bilda

Socialt, roligt och inspirerande
Utmaningen är en app- och webbaserad friskvårdsutmaning där all motion räknas och där laginsatsen är avgörande. Alla kan vara med i utmaningen oavsett om du brinner för cykling, padel, yoga, fotboll, trädgårdsarbete eller långa promenader med hunden så kommer du att bidra till laget.

I appen och på plattformen följer du hur det går för dig, ditt lag och alla andra som är med i Korpen Challenge. Du kan peppa dina vänner, dela dina roligaste träningsbilder eller bara gilla att en kompis rört på sig. Ju mer du gillar och kommenterar, desto roligare blir det!


Du antar väl utmaningen?
Deltagande kostar endast 195kr ex moms / person, ink moms 245kr/pers. Anmäl dig redan idag men senast
den 21 mars på: www.challengize.com/korpen Tävlingen är avdragsgill och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. 

Mer information och personlig inlogg kommer på mailen några dagar innan start. Kika på Challengize peppfilm. Nu kör vi! Genom att anmäla dig godkänner du samtidigt att Challengize får lagra ditt namn och e-post för att skicka dig ett välkomstmail. Du kan redan nu ta del av Challengize användarvillkor och privacy notice på Challengize.com

Lätt att tycka om…

SHARING & CARING
Socialt pepp med foton, kommentarer och likes står i centrum precis som på Facebook och Instagram.

TRÄNING SOM BLIR AV
Slutna grupper leder till positiv uppmuntran, stöd, och pepp så att träningspassen blir av under hela perioden.

ALLA SKA MED
Det viktiga är att förändra ett beteende utifrån individens egna förutsättningar. I Korpen Challenge premieras den dagliga rörelsen snarare än extrema beteenden. Den som mest behöver röra på sig, utifrån fysiska-, psykiska eller kombinationen av förutsättningar, har lika stor möjlighet att samla poäng till sitt lag som den redan väldigt aktiva. Detta räknas ut med en hälsonyckel “Challenge Points”.

ENKELT
Challengize är en lättanvänd applikation som fungerar med full funktionalitet på alla datorer, mobiler och läsplattor. Challengize kan enkelt kopplas till andra träningsappar som Runkeeper, Endomondo, Strava med mera för att sen importeras till Challengize och delas med din grupp. Så fungerar det…

ATT KOMMA IGÅNG
Några dagar innan start skickar Challengize ett välkomstmail med mer information och personlig inlogg.

MOTIONSPASS, FOTON OCH PEPP
På plattformen och/eller i appen postar användarna sina motionspass tillsammans med foton, kommentarer och pepp.

VALFRIHET
Powerwalks, yoga, löpning, golf, skidor, gym, cykling, badminton, klättring eller karate. Korpen Challenge välkomnar alla typer av motion. En powerwalk:are har samma förutsättningar som en elitlöpare att hjälpa sitt team i utmaningen.

CHALLENGE POINTS
Challenge Points bygger på vem du är och vad du har gjort. En unik nyckel skapas kring varje användare som sedan används som en del av poängberäkningen. Lägg sedan till vald aktivitet, tid och distans så ger detta en algoritm som ger individuellt baserade Challenge Points. För mer information om Challengi

EFTERREGISTRERING
Kan göras upp till 48 timmar efter genomfört pass. Dock ej vid etappbyte, eller vid utmaningens slut, då gäller samma dygn senast kl 00.00.

MEDALJER/GRATTIS
Efter avslutad utmaning gratuleras vinnande lag, tvåan och trean. Under etapperna delas även medaljer ut i själva applikationen.

VAD RÄKNAS SOM PASS? Alla aktiviteter räknas. För att poängen ska tillgodoräknas laget krävs minst 50 poäng/aktivitet och max 750 poäng/dag, detta för att hålla spänningen uppe och undvika att lag rycker iväg.

INSPIRATION/TIPS
Varje vecka får du personlig statusuppdatering samt digitala hälsotips som berör allt från sömn och kost till vardagsmotion och rörelse.

SUPPORT
Om du har några frågor kontakta This is a mailto link

Hemsida
korpen.se/foretagsidrott/korpen-challenge/


Nedan har ni en inbjudan i PDF-fil som ni kan använda på er arbertsplas eller ge till kompisarna

 

Uppdaterad: 04 JUL 2018 15:36 Skribent: Marie Myhrberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpförening Uppsala - Korpen
Linnégatan 5B
75332 Uppsala

Besöksadress:
Linnégatan 5B
75332 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018155445
E-post: info@korpen-uppsala....

Se all info