Hoppa till sidans innehåll

Är du vår nästa padelinstruktör?


Kul att just du kikade in här...

Visste du att Korpen Växjö kommer att köra i gång en massiv padelsatsning redan nu i mitten av maj 2022? Satsningen gäller för alla från 6-99 år.

Vi har dock ett massivt jobb med instruktörer innan allt är klart, i värsta fall kommer vi att köra vanlig träning utan tränare på vissa banor/tider, så att alla får spela padel på prime-time. Så får vi lösa de sista tränarna efter hand... De yngsta spelarna kommer givetvis alltid att ha en tränare på plats (6-13 år)

Kan vi skicka iväg dig på en förbundsutbildning? Svaret är både ja och nej. Det är främst personen i fråga som jag och styrelsen gemensamt beslutar om vi kan skicka iväg på en förbundsutbildning eller ej? Kostnaden är nämligen ungefär 8 000:- för en utbildning via förbund. Så vi kommer aldrig ha råd att skicka samtliga instruktörer på denna utbildning.

Om man blir en av dem som vi vill satsa lite extra på så knyter man upp sig till att instruera minst 3 pass/vecka arvoderad 150:-/pass via Korpen Växjö och kan ej instruera i annan regi under denna period...

Man måste då också förbinda ett avtal med oss att delta minst 4 terminer för att få utbildningen helt gratis, annars drar vi av det från arvodet man tjänat in under sin senaste termin.

Så för varje termin man slutför så avskrivs 2000:- för utbildningen samtidigt som man får arvode 150:-/pass. Så det är en väldigt schysst deal. Vill man ta fler än 3 pass/vecka så är det självklart bara bra.

Jag håller själv i utbildningar utan certifikat till samtliga instruktörer vi anlitar och är en grundutbildning via Korpen Växjö som alla ska genomföra innan starten.

Det är både praktiska övningar och lekar, men också hur man ska representera Korpen Växjö, hur vi bemöter barnen, föräldrar, säkerhetsfrågor, hur man registrerar närvaron av sin grupp mm. Ni får också kläder att bära under träningarna och kan få låna rack av oss vid behov.

När det gäller utbildning till instruktör för de yngre barnen 6-11 år så behövs ingen större padelerfarenhet, utan där är det pedagogiska arbetet samt ditt intresse för att lära dig mer det viktigaste. Du får gärna vara en förälder eller släkting till något av barnen i gruppen. Arvoderingen i de grupperna görs via att ditt barn får träna gratis i gruppen och ni kan också vara med på flera pass på en vecka om du är instruktör under de passen. Viss arvodering kan också vara aktuell beroende på din förkunskap. Detta avtalas individuellt.

Alla våra instruktörer får vara med på roliga kick-offer, gratis turneringsspel, upptaktsträffar och annat roligt.

Utdrag ur belastningsregistret krävs: Övrigt arbete med barn, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Skicka din ansökan så snart du kan till This is a mailto link

Vänligen

Fredrik (Fidde) Bengtsson Korpen Växjö

Uppdaterad: 26 APR 2022 00:05 Skribent: Fredrik Bengtsson
E-post: Adressen Gömd

 Telefontider 2022

Måndag-Torsdag 08:00-15.00

Fredag 08:00-14:00

0470-275 27

 

 Övrig tid kan du maila oss på This is a mailto link

 

 

Medlemmar

Här kan du som medlem logga in.

Genom att logga in kan du boka in dig på pass, rapportera resultat eller kolla på dina sidor.

 

 

 

 

 

 

Följ oss Facebook och Instagram!

 

  

                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

Postadress:
Korpen Växjö Motionsidrottsförening - Korpen
Box 3098
35033 Växjö

Besöksadress:
Tipshallen, Hejaregatan 7
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 047027527
E-post: This is a mailto link