Hoppa till sidans innehåll

Information


Många Veberödsbor har upptäckt hur trevligt det är att kombinera en skön söndagspromenad med lite hjärngympa. Våra uppskattade tipspromenader anordnas 8 gånger på våren, med start på långfredagen, och 8 gånger på hösten, med start i september.

För 5 kronor/person har du chans att vinna något av våra priser, presentkort 100 och 50 kronor, trisslott eller flitpris som är en minitrisslott. Gåsapromenaden på hösten kostar 10 kr/vuxen och 5 kr/barn men i gengäld ökar vi på vinsterna. Vi bjuder vanligtvis på fika långfredag och på Gåsapromenaden i november.

Normalt sett brukar det bli cirka 800 starter per termin men under pandemin har vi sett en ökning med cirka 50 procent vilket är jätteroligt. Men vi ser gärna att det blir ännu fler som upptäcker hur man kan  kombinera promenader och hjärngympa. Så har du ännu inte deltagit önskar vi dig hjärtligt välkommen. Information om datum och tider delas ut i alla brevlådor inför terminsstart, men kommer även att finnas här när det närmar sig terminsstart.

Tack för denna termin!

Då var vårens tipspromenader slut och vi tackar alla som har deltagit. Vi hoppas att vi får se dig igen i höst. Prel. datum för första gången blir söndagen den 19 september. Välkommen tillbaka i höst.

För information kontakta Inger Jänchen, 0760-472390

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Höstens aktiviteter 

Motionscyklingen är i full gång och håller på till sista söndagen i oktober, det vill säga tills sommartiden övergår i vintertid. Du köper 10 startkort för 30 kr på Coop eller hos funktionärerna Britt Wall Rydh och Mats Rydh, tel. 046-852 48, som också svarar på frågor om motionscyklingen. Höstens stavgång börjar den 18 augusti och håller på t.o.m. den 24 november. Tipspromenaderna börjar söndagen den 19 september med start på Veberödsbadet. Schema för höstens aktiviteter delas ut till alla hushåll i Veberöd.

Styrelsen Korpen Veberöd

 

Postadress:
Korpförening Veberöd - Korpen
Inger Jänchen, Vårlöksvägen 4
24764 Veberöd

Besöksadress:
Inger Jänchen, Vårlöksvägen 4
24764 Veberöd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: inger.janchen@gmail....

Se all info