Hoppa till sidans innehåll

KIT


Vi kommer ha ett nytt system som ska komma igång i februari, mer info. kring detta kommer uppdateras.

 

Vad är KIT?

Ett helt nytt sätt att anmäla sig

2012 inleddes ett arbete i Korpen för att gå från otydligt, krångligt och omodernt till att bli tydligt, enkelt och modernt. Vi har nu kommit en bra bit på vägen och under 2018 tar vi nästa steg med ett helt nytt medlemssystem. Nedan kan du läsa i korthet varför vi byter system och vad du som medlem kan förvänta dig. 

 

Varför?

Det här är nog en fråga som många utav er ställer er just nu? Varför ska vi byta system, ni kanske tycker det funkar bra redan idag. Nedan kan du läsa några utav de främsta anledningarna till bytet.

 

Enkelhet

Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta din aktivitet för att sedan lika snabbt och enkelt kunna anmäla dig så att du sedan kan gå och motionera med andra likasinnade. Med de system som används idag så finns inte den önskade enkelheten.

 

Högre servicenivå

Vi har fram tills nu inte kunnat ge er medlemmar service på den nivå som vi önskar. Med det nya medlemssystemet kommer vi kunna hjälpa er på ett mycket bättre och snabbare sätt. För dig som inte gillar att använda mobil eller dator när du ska anmäla dig kommer det nya system bli mycket enklare. Hör av dig via telefon så kommer vi kunna hjälpa dig hela vägen till en fullständig anmälan.

 

Mobilanpassning och framtidssäkring

Vi ser att fler och fler av våra medlemmar använder sin mobil när de anmäler sig till våra aktiviteter. För att hänga med i den utvecklingen och för att framtidssäkra kommer vårt nya medlemssystem fungera lika bra i din mobil som på din dator. Vi ser helt enkelt till att systemet är anpassat efter våra medlemmars behov.

 

Uppfylla säkerhetskrav

Vi som förening måste uppfylla en del krav när det kommer till att lagra personuppgifter i vårt medlemssystem. Under våren träder ett nytt krav in, något som kallas för GDPR eller dataskyddsförordningen. GDPR är ett sätt att skydda dina personuppgifter så de inte används på fel sätt. För att vi ska uppfylla de krav som ställs på oss är vi helt enkelt tvungna att byta system. 

 

Uppdaterad: 05 JAN 2019 18:02 Skribent: Sandra Johansson
Epost: Adressen Gömd

ÅRSJUBILEUM  

    

  1959 - 2019

   

 

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi finns på sociala medier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Vimmerby - Korpen
Sevedegatan 34,3 tr
59837 Vimmerby

Kontakt:
Tel: 0760409225
E-post: This is a mailto link

Se all info