Hoppa till sidans innehåll

Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter

Kortedala MK – Mycket kul på två hjul

Detta stämmer bra in på oss i Kortedala MK. Vi är troligen Sveriges bredaste MC-klubb med verksamhet inom många racingklasser samtidigt som att cirka halva klubben kör på gatan. Gemensamt för de flesta av oss är dock ett racingintresse då vi även arrangerat tävlingar sedan mitten av 1970-talet. Vi har varit en vinnande klubb sedan 1958, så läs gärna vidare och besök oss gärna. All information du behöver finner du på denna hemsidan.
 
 

Kortedala MK fyller 60 år!

Detta skall vi fira fredagen den 2:a november 2018, ombord på S/S Marieholm som klubben har abonnerat för denna jubileumskväll. Totalt har vi plats för 120 gäster. Skynda att anmäla genom att betala, först till kvarn gäller!

Landgången öppnas kl. 19:00 och stänger kl. 20.00, så kom i tid.

Efter ombordstigningen görs anmälan i sekretariatet, därefter kör vi mingel och välkomstdrink mellan kl. 19,00–20,00, innan vi sätter oss till bords.

                       

 

S/S Marieholm, Packhuskajen 8, bredvid Göteborgsoperan.

Efter minglet tar vi plats i matsalen för en välsmakande buffé med kyckling, kött, svamp-paj, sallad, potatisgratäng m.m. Efter maten serveras kaffe med kaka. Bordsvatten finns på alla bord, all annan dryck får man själv köpa i baren. De kommer att ta kort eller kontanter. Personalen har lovat att baren kommer att vara välfylld. Det kommer även finnas möjlighet att köpa bar-kuponger som löses in mot valfria drycker.

Vid baren finns även en liten scen med högtalare och ett dansgolv, där vi kan ta en vals eller två efter maten.

Senaste landstigning blir kl. 02,00.                                                                                                                              

Äter du endast vegetariskt, maila detta på This is a mailto link.

Anmälan:

Anmäl dig genom att betala 395 kr/person till klubbens konto, senast den 31 oktober 2018. Glöm inte att skriva namnen, på alla som betalningen gäller för.

 Plusgiro 62 84 52-5 eller Swish 123 508 72 18.

 Tyvärr kan de personer som har funktionshinder inte delta då det inte finns någon rullstolshiss, alternativt så får rullstol/person bäras upp/ner. Landång till båten finns men inte en hiss mellan våningarna. Klubben beklagar denna situationen som gör att alla inte kan delta på festen

 

 

 

 

533 butiker som vill stödja Kortedala MK

Böcker - Tidningar Bläckpatroner Elektronik Film - Musik Företag - Arbetsplats Hem - Hushåll Kläder - Skor Kontaktlinser - Optik Resor - Hotell - Hyrbil Skönhet - Hälsa Sport - Fritid - Hobby Övrigt

Ett enormt utbud som kan ge klubben lite intäkter. Om du skall handla på nätet eller beställa tid någonstans, gå in på Sponsorhuset och se om det finns en leverantör som passar dej. Klicka på bannern ovan, eller se till så att du är inne på klubbens beställningssida, det står Kortedala MK överst. Det senaste som tillkommit är att beställa tid på Mekonomen tex. Gå via Sponsorhuset om du skall beställa tid så får klubben lite tillskott. Registrera dej så får du ta del av bonusen. Gå via Sponsorhuset först. Klubben tackar dej för ditt bidrag.

 

Bilder

Klubbhuset

Öppettider Klubbhuset
Vi har öppettider Onsdagar och Söndagar 19-21.
Söndagar är inte alltid bemannat. Beror på om någon/några har tid att åka dit, slå en signal och kolla innan ni åker hemifrån.  
Onsdagarna är alltid bemannade då nylagat kaffe och tilltugg kan åtnjutas.
Välkomna
 

Samarbetspartners

klicka på bilderna för att

komma till deras hemsida.

Bergmans Motor

 

CrossEnduroKompaniet

 

 

svedea2

 

 

 

 

 

ströms

Postadress:
Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter
Marieholmsgatan 128 D
41502 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-585838
E-post: This is a mailto link

Se all info