Hoppa till sidans innehåll

Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter

Kortedala MK – Mycket kul på två hjul

Detta stämmer bra in på oss i Kortedala MK. Vi är troligen Sveriges bredaste MC-klubb med verksamhet inom många racingklasser samtidigt som att cirka halva klubben kör på gatan. Gemensamt för de flesta av oss är dock ett racingintresse då vi även arrangerat tävlingar sedan mitten av 1970-talet. Vi har varit en vinnande klubb sedan 1958, så läs gärna vidare och besök oss gärna. All information du behöver finner du på denna hemsidan.
 

Medlemsavgift 2021:
Vi har inte haft möjlighet att sitta ner tillsammans i styrelsen för att göra ett brevutskick till er alla som sammanfattar året och innehåller inbetalningsavi medlemsavgift 2021.

Men i korta drag så har det varit ett händelserikt år med fantastiska sektioner som kämpar på med bra resultat både map verksamhet och tävlingsresultat. Vi har under året tagit det smärtsamma beslutet att avvecklat ett klubbhus och arbetar nu på något som är mycket roligare, att få till ett nytt och har en pågående uppstart av ny endurobana hos Torslanda MK.

Ang medlemsavgift så kommer Patrik Kerttu efter nyår att nollställa alla i idrottonline och aktivera alla igen som betalt (det kommer säkerligen ta ett par dagar. Kommer ju självklart aktivera fortsatt under året men behöver ni snabb behandling maila eller skicka ett meddelande på Facebook. 

Tidigare medlemmar behöver inte ansöka igen. Det räcker med att betala så aktiverar vi den gamla medlemsprofilen, dock påminn gärna med mail för att det skall gå fortare med aktivering. Alla namn är inte unika så hänvisa vid betalning till medlemsnummer eller personnummer.

Medlemsansökan med Namn, adress, personnumer, mail och telefon mailas till This is a mailto link

Vid ev frågor maila eller kontakta Patrik med meddelande på Facebook. Brukar vara snabb på att åtgärda det mesta.

Enskild medlem som kostar 500 kr/år.
Ungdomsmedlemskap (upp till 20 år) för 115 kr/år.
Familjemedlemskap: Om ni är flera personer bosatta på samma adress, kan ni välja ett familjemedlemskap till en kostnad av 750 kr/år.
Medlemsavgiftern betals in på klubbens plusgiro 62 84 52-5. 

 

-------------

Vi har en ny endurobana och ett nytt klubbhus på gång då vi har ett samarbetee med Torslanda MK (Bulyckevägen 20).

Klubbhuset kommer putsas upp men pga rådande omständigheter så avvaktar vi med det och låter öppningen ske senare när omständigheterna tillåter.

Endurobanan på området är under uppbyggnad, nu ca 6km med en varvtid på ca 13 minuter. Vi kommer ha träning endast för medlemmar en dag i veckan under januari (lördagar 10-14) för att se hur slitaget ser ut och vilka åtgärder vi behöver göra. Ambitionen är sedan att ha träningar tis, tors och lördag varje vecka. Vi kommer även bygga en extrem del samt en knattebana på området.

Träningskort årsavgift 600kr, engångsavgift 150kr. Krav på licens och medlemsskap. Friskvårdskvitto arbetar vi på att lösa om det önskas.

Viktigt att påpeka att det är endurocyklar med hård disciplin på decibel som gäller. Gällande ljud så är den generella regeln 95db 10m förbifart. En enduro får låta max 112 db vid fullvarv (enl SVEMOs reglemente), vi har mätt upp det är på gränsen. Vi förbehåller oss rätten att plocka av cyklar som låter för myckat då vår närmsta granne är en ridklubb.

 

//Styrelsen

 

I dessa tider vill vi tipsa er om att ni på ett enkelt sätt kan stötta Kortedala MK när ni alla handlar på nätet. Över 600 butiker stödjer oss och allt som behövs är att du går via Sponsorhuset. Du som r gratis medlem på Sponsorhuset får också pengar tillbaka på alla dina köp. För alla er som vill lära sig Sponsorhuset så rekommenderar vi att ni går igenom deras Bonusstege. När ni är klara med dem 5 enkla stegen har ni stöttat Kortedala MK med 50 kr samtidigt som ni får enTrisslott. Stötta Kortedala MK och ta chansen att skrapa fram vinster här: https://www.sponsorhuset.se/kortedalamk/intro

 

 

Bilder

Föreningen

Enduro och Motocross

Touring

Supermoto

Samarbetspartners

klicka på bilderna för att

komma till deras hemsida.

Bergmans Motor

 

CrossEnduroKompaniet

 

 

svedea2

 

 

 

 

 

ströms

Postadress:
Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Hansson, Gräsåsvägen 25
42470 Olofstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info