Hoppa till sidans innehåll

Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter

Kortedala MK – Mycket kul på två hjul

Detta stämmer bra in på oss i Kortedala MK. Vi är troligen Sveriges bredaste MC-klubb med verksamhet inom många racingklasser samtidigt som att cirka halva klubben kör på gatan. Gemensamt för de flesta av oss är dock ett racingintresse då vi även arrangerat tävlingar sedan mitten av 1970-talet. Vi har varit en vinnande klubb sedan 1958, så läs gärna vidare och besök oss gärna. All information du behöver finner du på denna hemsidan.
 

Vi har haft problem med vår dator så alla mail har inte vidarebefodrats. Så tex vid medlemsansökan maila även uppgifterna till This is a mailto link eller kontakta mig med meddelande på Facebook.
//Patrik Kerttu

Årsmötet föll väl ut och befintlig styrelse sitter till stor del kvar med några riktigt trevliga tillskott. Som det nämndes så är klubben i behov av medlemmars stöd och aktivitet för att det skall kunna fortsätta vara en så fin klubb som det är. Tackar för förtroendet.

//Styrelsen

 

533 butiker som vill stödja Kortedala MK

Böcker - Tidningar Bläckpatroner Elektronik Film - Musik Företag - Arbetsplats Hem - Hushåll Kläder - Skor Kontaktlinser - Optik Resor - Hotell - Hyrbil Skönhet - Hälsa Sport - Fritid - Hobby Övrigt

Ett enormt utbud som kan ge klubben lite intäkter. Om du skall handla på nätet eller beställa tid någonstans, gå in på Sponsorhuset och se om det finns en leverantör som passar dej. Klicka på bannern ovan, eller se till så att du är inne på klubbens beställningssida, det står Kortedala MK överst. Det senaste som tillkommit är att beställa tid på Mekonomen tex. Gå via Sponsorhuset om du skall beställa tid så får klubben lite tillskott. Registrera dej så får du ta del av bonusen. Gå via Sponsorhuset först. Klubben tackar dej för ditt bidrag.

 

Bilder

Klubbhuset

Öppettider Klubbhuset
Vi har öppettider Onsdagar och Söndagar 19-21.
Söndagar är inte alltid bemannat. Beror på om någon/några har tid att åka dit, slå en signal och kolla innan ni åker hemifrån.  
Onsdagarna är alltid bemannade då nylagat kaffe och tilltugg kan åtnjutas.
Välkomna
 

Samarbetspartners

klicka på bilderna för att

komma till deras hemsida.

Bergmans Motor

 

CrossEnduroKompaniet

 

 

svedea2

 

 

 

 

 

ströms

Postadress:
Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter
Marieholmsgatan 128 D
41502 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031585838
E-post: This is a mailto link

Se all info