Hoppa till sidans innehåll

Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter

Kortedala MK – Mycket kul på två hjul

Detta stämmer bra in på oss i Kortedala MK. Vi är troligen Sveriges bredaste MC-klubb med verksamhet inom många racingklasser samtidigt som att cirka halva klubben kör på gatan. Gemensamt för de flesta av oss är dock ett racingintresse då vi även arrangerat tävlingar sedan mitten av 1970-talet. Vi har varit en vinnande klubb sedan 1958, så läs gärna vidare och besök oss gärna. All information du behöver finner du på denna hemsidan.
 

Årsmöte gick av stapeln den 27e maj. 25 närvarande och i princip samma folk valdes in i år igen.

Huvudpunkten från årsmötet:
Minskande medlemsantal pga Corona och pga det en mycket ansträngd ekonomin har gjort att styrelsen pratat med hyresvärden då vi inte klarar av att betala resterande hyror under året. Vi har pratat om olika lösningar men till slut har vi kommit fram till att klubben har en ohållbar situation och h
yresvärden har till slut föreslagit att lösa KMK från sitt kontrakt from Juli. Styrelsen har valt att acceptera det då 9 månaders uppsägning inte är ett alternativ och det innebär att vi skall vara utflyttade innan juli.

Ny lokal och endurobana är på gång!

Mvh
Styrelsen

 


Medlemsskap och licens:

Patrik Kerttu, sekreteraren, hanterar alla medlemsskap i idrottotnline, så tänk på det för tex kommande licensköp. Tidigare medlemmar behöver inte ansöka igen. Det räcker med att betala så aktiverar vi den gamla medlemsprofilen. Alla namn är inte unika så hänvisa vid betalning till medlemsnummer eller personnummer.

Enskild medlem
 som kostar 500 kr/år.
Ungdomsmedlemskap (upp till 20 år) för 115 kr/år.
Familjemedlemskap: Om ni är flera personer bosatta på samma adress, kan ni välja ett familjemedlemskap till en kostnad av 750 kr/år.
Medlemsavgiftern betals in på klubbens plusgiro 62 84 52-5. 

Vi har haft problem med vår dator så alla mail har inte vidarebefodrats. Så tex vid medlemsansökan maila även uppgifterna till This is a mailto link eller kontakta mig med meddelande på Facebook.
//Patrik Kerttu
 

Hej!

I dessa tider vill vi tipsa er om att ni på ett enkelt sätt kan stötta Kortedala MK när ni alla handlar på nätet. Över 600 butiker stödjer oss och allt som behövs är att du går via Sponsorhuset. Du som r gratis medlem på Sponsorhuset får också pengar tillbaka på alla dina köp. För alla er som vill lära sig Sponsorhuset så rekommenderar vi att ni går igenom deras Bonusstege. När ni är klara med dem 5 enkla stegen har ni stöttat Kortedala MK med 50 kr samtidigt som ni får enTrisslott. Stötta Kortedala MK och ta chansen att skrapa fram vinster här: https://www.sponsorhuset.se/kortedalamk/intro

 

 

Bilder

Föreningen

Enduro och Motocross

Touring

Supermoto

Samarbetspartners

klicka på bilderna för att

komma till deras hemsida.

Bergmans Motor

 

CrossEnduroKompaniet

 

 

svedea2

 

 

 

 

 

ströms

Postadress:
Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Hansson, Gräsåsvägen 25
42470 Olofstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info