Hoppa till sidans innehåll

Sektionen


Vi är ett glatt gäng med mer slimmad organisation än andra större klubbar. Sektionen består av en sektionsledare på årsbasis samt en så kallad Bangrupp som organiserar banarbetet i samråd med sektionsledaren. Styrning av arbeten samt utförande av mindre jobb utförs av bangruppen. Större arbeten förväntas alla aktiva sektionsmedlemmar delta i. Detta är alltså helt baserat på att frivilligheten fungerar så vi inte ska behöva införa exempelvis krav på upparbetade poäng. Redskap och materiel ägs av sektionen.

Sektionsårsmöte på vårkanten.

Vi har årligen organiserade träningar och cirka 4 årliga klubbmästerskapsdeltävlingar inkl. annandagsracet samt en mörkertävlingen ” Mörkrets Furste ”. Ambitionen är att få fler medlemmar att köra sk. Svemotävlingar.

 

Knatte och ungdoms cross och enduroträning

KMK har en framgångsrik verksamhet inom knatte och ungdomsenduro, samt knatte och ungdomsmotocross. Vi har i dagsläget ingen egen crossbana men godkänd endurobana kan komma. Omfattande tävlingsverksamhet pågår inom dessa discipliner. Ev frågor ställs till representanten för knatte och ungdoms cross och enduro som hittas under "kontakt".

 

Sektionsinformation

Enduro nyheter och händelser inom klubben samt info om sektion och endurobana hittas på hemsidan.

Allmänt tjöt ang. körningar och depåskryt inom sektionen sker via en grupp på Facebook .Följ länk på endurosidans startsida för att hitta till gruppen.

 

Uppdaterad: 27 DEC 2016 20:13 Skribent: Endurosektionen

Samarbetspartners

klicka på bilderna för att

komma till deras hemsida.

Bergmans Motor

 

CrossEnduroKompaniet

 

 

svedea2

 

 

 

 

 

ströms

Postadress:
Kortedala MK - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Hansson, Gräsåsvägen 25
42470 Olofstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@kortedalamotork...

Se all info