Hoppa till sidans innehåll

Samarbetsklubbar


Tillsammans blir vi starkare!

Det händer grejer i och kring Kramforsfotbollen just nu. Det vi upplever är frukten av ett långsiktigt arbete som påbörjades för flera år sedan. Ett flertal klubbar i kommunen träffades och det som blev resultatet kallade vi för ”Tillsammans blir vi starkare”.

Problembilden var enkel men ändå komplicerad. För få spelare i respektive klubb för att kunna få kvalitativa förhållanden för träning och matcher för våra ungdomar. Dessutom saknades tillräckligt många engagerade vuxna i föreningarna.

Vår lösning var att hitta samarbetsformer. Vi vill att så många ungdomar som möjligt ska börja spela fotboll så tidigt som möjligt och helst så nära hemmet som möjligt. Ju äldre ungdomarna blir, då behovet av antalet spelare ökar samtidigt som vissa av barnen slutar, slår vi oss samman. Det är ingen raketforskning bakom teorierna. Det häftiga är att det funkar i praktiken!

På seniorsidan funkar det på samma sätt. Nyckeln till framgång har varit en ödmjuk dialog och en överenskommelse om vart i trappan respektive klubb hör hemma. Glädjande är också våra äldsta pojklag som är en ren frukt av samarbetet.

Vi har nått hela vägen med herrfotbollen och ambitionen är att under hösten fortsätta diskussionen gällande damerna. 

Vår vision är att ha representationslag I SvFF:s serier i huvudsak självförsörjande på spelare. Detta ska ske genom att ha Ångermanlands bästa ungdomsverksamhet med lag i alla serier.

Vi är på väg dit!

Vi är så fantastiskt stolt och glad för det vi skapat tillsammans. Vi är klubbar som varje dag jobbar tillsammans, inte mot varandra, för att göra fotbollen starkare i kommunen.

K-A Fotboll


Våra samarbetsklubbar:

Frånö SK


Uppdaterad: 25 JUN 2015 11:36 Skribent: Pontus Larsson
E-post: This is a mailto link

 

Våra samarbetspartners:
ådalens tr folksam
nordhydraulic elpress
Icalogo2 Bybergnordin tr
sundströms adalens tv
SKANSKA Sportringen
nmv
lennart eriksson

Br. Thorins

kempes el caverion
bluecom-logo2 vtg
handelsbanken bollsta skrot2
logodynas BNs
SOCIELDEMOKRATERNA Swedbank_logo
alartalarmlogo Kramforsbladet logo (2)
allteknik_logo  
hotell kramm2 jakten

provab

Mediateknik

tank om

 

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Fotboll
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: fotboll@kramforsalli...

Se all info