Hoppa till sidans innehåll

Björna - KA

22 APR 2022 13:14
En svängig match där det tyvärr blir delad poäng till sist. Läs skadade kapten Sjödins syn på premiären i Björna.
  • Skapad: 22 APR 2022 13:14

Efter lite tekniska svårigheter och lagom innan lördagens match kommer nu ett litet sammandrag från premiären mot Björna där skadade kaptenen Hampus Sjödin delar med sig av sina tankar.

”Vi får tuffast möjliga start då Björna tar ledningen efter bara 3 minuter” säger Hampus och vi var nog många som kände att det skulle bli en tung premiär. Dock lyckades Nahom springa sig fri, bara minuten efter ledningsmålet och trycka dit kvitteringsbollen efter en fenomenal lång passning från Arvid.

”Vi gör det bra försvarsmässigt och lyckas hota Björnas backlinje gång på gång, innan Nahom på egen hand lyckas vinna en duell, dribbla ett par gubbar och lägga in bollen vid bortre stolpen.” framhäver kapten Sjödin och medger att hela laget hade mersmak när de går till pausvila med 2-1-ledning på bortaplan.

Inför andra halvlek ändrade KA lite på taktiken och försöker stänga ner Bombers mer och ger resultat.
”Jag tycker att det fortsatt var vi som hade taktpinnen spelmässigt och det genererar, med 20 minuter kvar, en straff som Mocanu säkert trycker in”, medger Sjödin.

Dock börjar KA slappna av lite under sista kvarten och de slarviga misstagen blir fler och fler. Först genom en reducering och till sist även en kvittering på övertid.

”Vi gör det alldeles för enkelt för Björna att komma in i vårt straffområde, så där får vi tänka till hur vi agerar i framtida matcher så att det inte händer igen”, avslutar Sjödin som dock har en bra känsla efter premiären mot det topptippade Björna och att KA kunde gå upp till 3-1 under 75 minuter av matchen var en positiv injektion i laget inför helgens hemmapremiär mot Svegs IK. 14.00 är det avspark och förhoppningsvis får vi ut ett referat i Captain’s Corner snabbare efter denna match.

Nu välkomnar vi Svegs IK med hela Kramfors! Alla Till IP!!

Skribent: Kristofer Laukka
E-post: Adressen Gömd
Kramfors-Alliansen - Div 3 Mellersta Norrland, herr 2022
Krongatan 1
872 34 Kramfors
Telefon: 061212700

 

Våra samarbetspartners:
ådalens tr folksam
nordhydraulic elpress
Icalogo2 Bybergnordin tr
sundströms adalens tv
SKANSKA Sportringen
nmv
lennart eriksson

Br. Thorins

kempes el caverion
bluecom-logo2 vtg
handelsbanken bollsta skrot2
logodynas BNs
SOCIELDEMOKRATERNA Swedbank_logo
alartalarmlogo Kramforsbladet logo (2)
allteknik_logo  
hotell kramm2 jakten

provab

Mediateknik

tank om

 

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Fotboll
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: fotboll@kramforsalli...

Se all info