Hoppa till sidans innehåll

Frösö IF - KA

07 MAJ 2022 07:52
Vintern är slut, våren har kommit och KA åkte till Östersund för att kriga till sig poäng.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2022 07:52

På valborgsmässoafton var det många som gick på värmande brasor för att fira att vintern är slut och våren är i antågande. Ett gäng fotbollstörstande ungdomar satt istället på en buss på väg upp till Frösön för match i Div III.

”På förhand visste vi att det skulle bli en tuff match, då vi antog att Frösön skulle vara det lag dom alltid varit, ett lag med bollinnehav och tålamod som får motståndarna att löpa”, var Hampus Sjödins utlåtande i förväg.

KA får en drömstart då Esteban blir fälld redan i första minuten och det ger Sergei en straff och likt de senaste två matcherna gör han inga misstag från 11 meter.

”Efter straffen blir matchbilden som vi hade förberett oss, Frösön har mycket boll, men vi lyckas hålla dom  borta från farliga målchanser.” fortsätter Sjödin. ”Tyvärr håller det inte hela halvleken utan Frösön kan, efter ca 30 min utnyttja en hörna och kvittera vår ledning”

Andra halvlek fortsätter likt den första och Kramfors får fokusera mycket på hårt jobb i försvaret. Tyvärr lyckas Frösön utnyttja sitt övertag och göra 2-1 med kvarten kvar och Alliansen blir tvingade till byten på fel positioner och organisationen blir inte funktionell.

Sjödins slutord är ”en match där Frösön är det bättre laget och det var trist att vi inte lyckades få med en poäng hem till Kramfors”. Ett ärligt och rakt svar som visar på vilken ledare han är.

Nu siktar vi på ett härligt Länsderby mot Anundsjö idag kl 14. Vi räknar med en härlig match och med både Företagsmässa och gratis entré bådar för mycket folk på IP idag. Därför är det mer rätt än någonsin med talesättet ALLA TILL IP!

Skribent: Kristofer Laukka
E-post: Adressen Gömd
Kramfors-Alliansen - Div 3 Mellersta Norrland, herr 2022
Krongatan 1
872 34 Kramfors
Telefon: 061212700

 

Våra samarbetspartners:
ådalens tr folksam
nordhydraulic elpress
Icalogo2 Bybergnordin tr
sundströms adalens tv
SKANSKA Sportringen
nmv
lennart eriksson

Br. Thorins

kempes el caverion
bluecom-logo2 vtg
handelsbanken bollsta skrot2
logodynas BNs
SOCIELDEMOKRATERNA Swedbank_logo
alartalarmlogo Kramforsbladet logo (2)
allteknik_logo  
hotell kramm2 jakten

provab

Mediateknik

tank om

 

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Fotboll
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: fotboll@kramforsalli...

Se all info