Hoppa till sidans innehåll

OM K-A FRIIDROTT


Vi är en idrott som strävar efter att alla ska få vara med i verksamheten och träna och tävla.

Friidrott är en idrott som utövas både på arena och i terräng och på landsväg. Det innebär att många kan hitta sin favoritgren eller grenar. 

Träning i friidrott bygger på att träna hela sin kropp och sin mentala förmåga. I Kramfors kan vi för närvarande inte träna alla grenar inom friidrott, idrottsplatsen har inte förutsättningar för att träna vissa kast och hoppgrenar och dessa går heller inte att träna inomhus. För de som ändå vill prova på de grenarna så samverkar vi med övriga friidrottsklubbar i Ångermanland och får låna deras anläggningar och tränare. 

Friidrott är en idrott som kräver många tränare och vi vill gärna att fler ställer upp och blir tränare. Vi kan hjälpa till med utbildning. Den främsta begränsningen för att friidrotten ska kunna växa i Kramfors är bristen på tränare. Det finns ett stort intresse hos barn och ungdomar att få träna och tävla i friidrott, vi försöker att tillgodose det intresset men det kräver vuxna som ställer upp för att klara av det.

Aktiviteter som friidrotten deltar i finns här på hemsidan som uppdateras när det kommer in nya träningstider och tävlingar som vi kommer att delta på.

Uppdaterad: 10 APR 2016 10:45

Ange alt-text här.
Johanna springer 60 m.    

Ange alt-text här.
Adam och Jonathan
springer 60 m. 2009


Jon Lund-Kempe Nordea bronsmedalj P15 800m, 2010

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Friidrott
Krongatan 1, Kramfors
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: This is a mailto link

Se all info