Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

13 AUG 2015 15:52
Här kommer lite information från Styrelsemötet vi haft i veckan.
  • Skapad: 13 AUG 2015 15:52

* Magnus jobbar med hemsidan och den kommer snart att öppnas upp. Vi behöver en webbansvarig från varje lag, Magnus kommer att lära ut hur det fungerar. Vi saknar webbansvarig för C-pojkarna - vet inte om ni använder Kramfors sidan - om ni använder den och vill lära er så hör av er. Samt från D och E-ungdom. Då E-ungdom är nytt för i år så har de ännu inga lagföräldrar och det får de ta upp på sitt första föräldramöte inför säsongen och fixa det. Vi ser gärna att man skriver lite referat osv så sidan blir "levande", inte bara träningstider. Meddela Magnus vilka som kommer på: This is a mailto link

* Vi behöver fler styrelsemedlemmar, nu är vi endast fyra st då många slutat bla pga att deras barn blivit så stora och spelar inte längre. Vi är en från A-flickor, C1 och C2-flickor samt Sven som är tränare. Vi behöver fler som hjälper till att driva Handbollsektionen framåt så våra barn kan fortsätta att spela handboll. Meddela mig om vilken/vilka som ställer upp.

* Vi saknar även en kassör och det behöver vi snarast, det måste finnas i sektionen. Vissa uppgifter som tidigare kassören skött om tex att anmäla till Cup, beställa gästkort osv kommer att flyttas till lagföräldrarnas ansvar. Skulle vara toppen om vi kan hitta en ny kassör innan säsongen sätter igång, man får naturligtvis hjälp att komma in i det. Meddela mig om ni har någon som kan ställa upp att ta denna uppgift.

* För alla som gått sekretariatsutbildningen kommer det att bli en uppgradering inför säsongen som man ska gå. Det blir ca fem st sammandrag i Kramfors som vi behöver personal till. Datum för detta kommer att meddelas.

* Bjudningsdans/Pubkväll - saknar deltagare till festkomittén som har sitt första möte den 13/9 kl 18.00 på Kansliet. Meddela mig vilken från varje lag som kommer att delta.

* Lotterna till Kubben - de ska vara sålda till den 5/9. Lagföräldrarna samlar in pengarna. Ni kan lämna dem till mig om ni har kontanter eller sätta in dem på Handelsbanken clearing nr: 6308 kontonr: 764 731 688 el skicka dem via Swish till mig på: 070/20 74 441  Glöm EJ att skriva från vilket lag pengarna kommer.

* Föräldramöte - det kommer att vara ett gemensamt föräldramöte för hela Handbollsektionen Torsdag 24/9 kl 18.00 i matsalen på Ådalshallen.

Skribent: Magnus Johansson

Ådalens

Bröderna Häggkvist Bil

Sportringen
Dackes

Bröderna_Thorins

Dynäs måleri & golv

Elpress

Bearbetningscenter

Gustaf Nilssons åkeri

Solgläntan

Nylands bildelar

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Handboll
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: info@kramforsallians...