Hoppa till sidans innehåll

NewBody

26 JAN 2017 21:53
Försäljning av NewBody.
  • Skapad: 26 JAN 2017 21:53

Nu är det dags att sälja NewBody tillsammans hela Handbollssektionen. Alla lag får en egen säljgrupp och shop på NewBody.se Jag mailar ut en länk till respektive lagförälder samt en Manual för säljare som man skickar vidare till alla i sitt lag. Där lägger alla själv in sina uppgifter och väljer ett lösenord. 

Lagföräldern kan lägga in en lagbild i sitt lags shop. Man kan även där länka ut på tex Facebook till shopen och det är lätt för tex släktingar att kunna beställa, där kan man då även välja att man får produkterna hemskickade. Det är en fördel om man har långväga vänner som vill handla. I shopen ska det även finnas några andra produkter än i katalogen. Alla lag får även kataloger, jag har fått dem och  gjort en påse till varje lag som lagföräldern får dela ut i sina lag.

Vi vill att alla klarmarkerar sina beställningar senast den 22/2 då jag ska skicka hela beställningen den 24/2. Vi kommer att få alla varorna under v 9.

Förtjänsten av 6 st paket /barn går till Handbollssektionen = Alla vi tillsammans :)
Om laget har 10 st spelare - 10x6=60. Förtjänsten av 60 st paket går till sektionen och allt det man säljer över detta går till det egna laget.

Någon har kanske svårt att sälja 6 st paket men någon annan i laget har kanske lättare att sälja. Det är hela laget tillsammans som jobbar i hop detta.

Se över listorna Aktiva spelare då vi utgår från dem när det gäller antal = antal paket som laget bidrar med till sektionen..

Skribent: Anna Mårths

Ådalens

Bröderna Häggkvist Bil

Sportringen
Dackes

Bröderna_Thorins

Dynäs måleri & golv

Elpress

Bearbetningscenter

Gustaf Nilssons åkeri

Solgläntan

Nylands bildelar

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Handboll
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: info@kramforsallians...