Hoppa till sidans innehåll

Arbetsuppgifter J18


TOASTBREDNING

Med jämna mellanrum gör vi toast som fryses in i frysen ute i cafeterian. Information om när det är dags kommer ca 1 v innan, via er kioskansvarige förälder i laget.

Toastbredning ligger på A-laget och J 18 laget, varannan gång ansvarar och utför J 18 och varannan gång A-laget. Det tar ca 1-1,5 tim att utföra beroende på hur många man är. Om spelarna gör det själv eller om föräldrar utför bestämmer ni själva. Ca 3-4 ggr/säsong.

Stora frallor, smör på båda skivorna, en ostskiva och en skinkskiva. INGA ÄNDBITAR AV FRANSKAN!

  

BAKMÅNAD

Alla ungdomslagen samt J 18 har var sin bakmånad under säsongen. Baka 50 stora bullar (stora som en puck, 7 cm i diameter) eller 50 st stora bitar av en långpannekaka (blir ca 20 st/långpanna, 7 x 7 cm stora bitar). Lämna in detta i frysen i förrådet bakom kiosken under någon träningskväll/match. Kom ihåg att datummärka brödet så att vi säljer ”rätt bröd” först. Listan att pricka av sig på ska finnas på anslagstavlan i kioskförrådet. Tänk på att det kan finnas nötallergiker, så undvik att baka bröd med nötter i.

BEMANNA UTVISNINGSBÅSET A-LAGETS HEMMAMATCHER

Det behövs 2 st/match. (spelarna själva). De som hjälper till ska vara på plats 30 min före matchstart, hjälpa till att plocka puckar i samband med matchvärmning, samt flytta undan målen i samband med matchvärmning och i paus då isen ska spolas.

PANTNING

Pantning av burkar och petflaskor ligger på J 18.

Bra om behov av pantning kollas av ca 1 g/v och att pantning sedan görs v.b, ev 1 g/månad.

Skriv en lapp märk pant och ange summan för pant, lägg lappen, pengarna och pantkvittot i bankningspåse som finns i ett skåp i kiosken (behöver inte förslutas), och sedan i brevlådan i kiosken.

 

BEMANNING KIOSK HEMMAMATCHER

Kiosken bemannas av ungdomslagen på era seriematcher. Vid träningsmatcher bemannar ni själva, 3 st/ match. Bra om de som ska stå i kiosken startar upp kiosken 1,5 tim innan matchstart. Instruktioner vad som ska göras i kiosken finns i en pärm i kiosken.

SEKRETARIAT HEMMAMATCHER

Det är bra om föräldrarna så mycket som möjligt hjälper till att bemanna sekretariatet (speaker, klockskötare och Games on line (när de är i J 18 elit)), själva vid hemma matcher. Meddela lagledaren vilka som kan hjälpa till så kommer han få hjälp att sammanställa en lista med arbetsfördelning till alla era hemmamatcher.

BEMANNING ENTRÉN
När laget spelar i elit bemannar föräldrarna själva entrén och tar betalt på sina hemmamatcher. Lista på det görs av lagledaren eller förälder som tar på sig den uppgiften. I lokalserien tas ingen entréavgift ut.

Växelkassan har…………. Kassaskrin finns inne i kiosken. Den som ska ta hand om entrén bör vara på plats ca 1 tim innan och börja ta betalt när han/hon ser att det börjar komma publik och sedan stå hela första perioden och fram till andra periodens start. Entrépengarna, (växelkassan borträknat) bankas i brevlådan i kiosken. Skriv en medföljande lapp alternativt skriv summan, datum och entré J 18 på kioskrapportlappen. 

 

SEKTIONSARRANGEMANG

Vid arrangemang som tex sommarhockeyskolan och hemvändarmatch hjälper alla lag till med olika arbetsuppgifter. Det brukar fördelas via cup-/evenemangsgruppen och huvudansvariga för kiosken.

Vid sektionsbestämd försäljning tex lotter hjälper alla lagen till med försäljningen.

Styrelsen

Uppdaterad: 22 SEP 2016 13:16 Skribent: Veronica Litström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Kramfors-Alliansen - Ishockey
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061212700
E-post: ishockey@kramforsall...

Se all info